|
|
| | #1 | |
| Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Otomatik Alexa Düşürme Merhabalar; Şuan yapacağınız işlem alexa'nın bir bugudur. Bazılarınız biliyordur ve ciddi anlamda düşürüyor alexa'yı yani haftada bi 150k düşer. Şimdi; Öncelikle 1.html adında bir dosya açalım. Dosyayı Notepad ++ Yardımıyla açıp içine şu kodları koyalım; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
2.html açalım ve ona da bu kodun aynısını yerleştirelim. Ancak, sadece Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Yerinde ki 2.html'i 3.html yapalım. Bunu 10.html'e kadar devam ettirelim. Sonra 10.html'ide birbirine bağlayalım. Sonra FTP'mize atalım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şeklinde olsun. bunu gizli sekmeden açın.(yaptığınız yola göre değişir.) Sonra gizli sekmeyi aşağıya alın ve ne yaparsanız yapın. Sitenizin 1 ayda ne kadar alexa'sı olduğunu siz görün.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } | |
| | |
| Etiketler |
| alexa, düşürme, otomatik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Alexa sıra düşürme yöntemleri | CONSTANTiN | Alexa | 0 | 06 Haziran 2012 20:37 |
| Alexa Nedir? alexa değerim neden yok | CONSTANTiN | Alexa | 0 | 06 Haziran 2012 20:11 |
| Alexa Değerini Düşürme Yöntemleri | Emre | Alexa | 2 | 01 Eylül 2011 16:23 |