IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2008, 22:06   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Microsoft’tan yazılım bağışı








Microsoft ve Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation-IYF), gençlerin gelişimine katkıda bulunacak bir program için işbirliği anlaşmasına imza attı.
Microsoft’tan yapılan yazılı açıklamada, anlaşma doğrultusunda, IYF bünyesinde yer alan, dengeli gelişime yardımcı olacak girişimlere odaklanmış uluslararası kurumların teknolojiye yönelik iş eğitimi, sağlık, öğrenim ve yurttaşlık bilgisi alanlarında çeşitli gençlik programlarının teşvik edileceği bildirildi.
Açıklamada, Microsoft’un, bu işbirliği çerçevesinde IYF’nin 70 ülkedeki 165’ten fazla ortak kuruluşuna 1 milyon dolar değerinde Microsoft yazılımı bağışında bulunarak destek vereceği kaydedildi.
Açıklamada, yeni anlaşmanın, aralarında IYF’nin Latin Amerika’daki BT iş eğitimi ve işe yerleştirme odaklı lokomotif inisiyatifinin yer aldığı entra21 desteğini de içeren "verimli" bir ortaklığın üzerine inşa edildiği ifade edildi.
IYF Üst Yöneticisi (CEO) William S. Reese, konuyla ilgili olarak, "IYF’nin genç insanlardaki potansiyeli gerçeğe dönüştürme kabiliyeti, gençlere hizmet eden kurumlarla örülü global ağının gücüne dayanıyor. Bu yeni işbirliğimizin yararlarından biri de ortak kuruluşlarımızın çok değerli Microsoft yazılımına ücretsiz olarak ulaşabilmeleri ve böylece işlerini daha verimli ve etkin bir şekilde yapabilecek olmaları" değerlendirmesinde bulundu.
Microsoft Toplum ilişkileri Yöneticisi Akhtar Badshah ise Microsoft’un, bilişimin gücünü kullanarak, dünyada önemli ve olumlu bir değişim yaratacak yenilikçi fikirleri destekleyen kurumlarla işbirliği yapmayı ilke edindiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Bu işbirliği, tüm dünyada, gençlerin hayatlarını ve hayata bakışlarını geliştirmek, onların potansiyellerini gerçekleştirmek amacıyla ihtiyaç duyulan sivil toplum kuruluşu-özel sektör ortaklıklarına güzel bir örnektir."


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bağışı, microsoft’tan, yazılım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AHL’de yazılım arızası rötara neden oldu Chelt Havacılık Haberleri 0 03 Mayıs 2011 12:59
Microsoft'tan büyük yazılım desteği Dilara Windows 0 01 Ekim 2008 03:43
Microsoft’a Selam, Samba’ya Devam Julw GNU, Linux ve UNIX 0 27 Aralık 2007 07:50