IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2009, 14:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows 7 işte bunları değiştirecek...




Şirketler geçecek

Şirketler Windows 7'ye Vista'ya baktıkları gibi bakmıyorlar. Donanım güncelleme masrafı olmaksızın Windows XP'den Windows 7'ye geçiş mümkün. Bu yüzden şirketlerin yeni standardı Windows 7 olacak. Microsoft şirketlerden önemli gelir elde ediyor ve Windows 7 şirketlerin Microsoft'a ve Windows'a olan güvenini tazeleyecek. Endüstri standardı olarak Windows 7 oturacak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple'ı baltalayacak

Microsoft'a göre Windows Vista'nın sorunları yüzünden Pazar payını arttırmayı başaran Apple'ın yükselişi de Windows 7'nin başarısıyla sekteye uğrayacak. Yeni bilgisayar alanlar yeni Windows 7'yi deneyecek ve bırakmayacak.

Google'a karşı

Microsoft'un Google cephesindeki savaş sürüyor. Eğer Windows 7 beklenen ölçüde başarılı olursa bu, Microsoft'a Google ile olan rekabetinde de biraz da olsa yardımcı olacak. Müşteri güveninin artması Bing gibi diğer Microsoft hizmet ve ürünlerine de yansıyacaktır. Özellikle de google Docs'un oluşturduğu ofis yazılımı rekabetine karşı...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Google Chrome'a karşı avantaj

Windows 7'nin başarısı Google'ın Chrome işletim sistemine ağır bir darbe vurabilir. Sadece netbooklar için tasarlanan Chrome, masaüstü, dizüstü ve netbooklarda başarıyla çalışan, daha geniş platform esnekliği ve uyumu sunan Windows 7 arka plana itilebilir. Geleceği Chrome'da arayan kullanıcı ve iş yeri sayısı bu sayede azalır ve tehlike erkenden engellenmiş olur.

Satıcılarla pazarlık gücü

Windows 7'nin başarısı Microsoft'un satıcılar üzerindeki etkisini de tekrar eski haline getirebilir. Satıcılar Vista'dan XP'ye sistem düşürme özellikleri satıyorlar ve Microsoft Windows 7 ile bunun bitmesini umuyor. Microsoft Windows XP günlerindeki gücüne yeniden kavuşabilir.

Windows XP ölecek

Windows 7 sayesinde Windows XP resmen emekli edilebilecek. İş yerleri ve ev kullanıcıları bu işletim sistemini terk ettiklerinde Microsoft verdiği desteğe masraf etmekten de büyük ölçüde kurtulacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Windows vista unutulacak

Windows Vista'nın unutulması da Microsoft'un temennileri arasında yer alıyor. En son çıkan işletim sisteminin bu kadar hızla gözden düşmesi, ağır bir darbe olmuştu. Windows tarihinden bu başarısızlığın izleri Windows 7 ile silinebilir.

Windows 7, Windows Mobile 7

Windows 7 sayesinde Windows Mobile 7'de erken bir start alabilir. Windows 7'nin başarısı Windows Mobile 7'nin başarısına da olumlu yansıyabilir. Microsoft oldukça zayıf kaldığı mobil uygulamalar alanında bu sayede üzerindeki ölü toprağını atabilir.

Apple reklamlarını susturabilir

Microsoft, Apple'ın pazarlama gücüyle rekabet edebilecek. Apple'ın reklamları gerçekten de Microsoft için baş ağrısı olmayı sürdürüyor. Atılan spotlar ve Windows'a saldırı, yapılan eleştiriler başarılı oluyor. Windows 7'nin başarısı, Microsoft'u Apple'ın reklamlarından koruyacak kadar güçlü olabilir. Kullanıcılar Apple reklamlarına artık kulak asmayı bırakabilir.

Güvenlik saygı uyandırır

Ballmer'a göre Windows 7'nin başarılı olmasının arkasında yatan önemli sebeplerden birisi güvenlik. Daha çıkmadan ve servis paketiyle yamanmadan bu derece güvenlik sağlayan bir Windows olmamıştı. Günümüzde popülerliğini sürdüren Windows XP bile çıktıktan sonra dev güvenlik açıklarıyla boğuşmuştu ve ancak yamalarla düzelmişti. Windows 7 bu açıdan Microsoft'un kötü olan güvenlik karnesini düzeltebilir, firmanın işini doğru yaptığına olan güveni arttırıp saygı uyandırabilir

Chip


Konu Dilara tarafından (13 Ekim 2009 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows işte böyle çöktü! Zen Windows 0 17 Nisan 2013 20:34
Işte Dell'in Windows Phone 7'li telefonu! Slipknot Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 23 Nisan 2010 00:11
Windows 7 işte bunları değiştirecek... She Windows 0 02 Ekim 2009 06:22
Ve işte, karşınızda Windows 8! She Windows 0 27 Eylül 2009 03:48