IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2012, 16:25   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows 8 iş dünyasını kolaylaştıracak!




Microsoft’un yepyeni bir kullanıcı deneyimi yaşatmak üzerine tasarlanan işletim sistemi Windows 8 PC’nin gücünü cep telefonu ve tabletlerden büyük ekranlı PC’lere kadar tüm cihazlara taşıyarak kurumların hayatını kolaylaştıracak bir çok yenilik ile geliyor.
Microsoft, Almanya Hannover’daki CeBIT 2012 Fuarı’nda dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi Windows’un yeni sürümü Windows 8’in kurumlar için sunacağı avantajlara dikkat çekti. Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü’nün tanıtımının gerçekleştirildiği CeBIT’te açılış konuşmasını yapan Microsoft COO’su Kevin Turner yeni işletim sisteminin iş dünyasına sunacağı faydalar ve yeni yeteneklerini anlattı. BT Dünyasının profesyonellerini Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü’nü denemeye davet eden Turner, Windows 8’in PC’nin gücünü cep telefonu ve tabletlerden büyük ekranlı PC’lere kadar birçok cihaza taşıyarak kurumların hayatını kolaylaştıracak birçok yenilik getirdiğini kaydetti. Windows 8 ile her cihazdaki kullanıcı deneyimini aynı hale geleceğini ifade eden Turner Windows 8 ile kullanıcı deneyimini birleştirdiklerinin altını çizdi.
Windows 8’in PC, tablet ve masaüstü bilgisayarlar gibi tüm cihazlarda ödün vermeden aynı deneyimi sunacağını kaydeden Kevin Turner, “Yeni işletim sistemi kullanıcılara sevdikleri fonksiyoneliteyi sağlarken, kurumlarda BT departmanlarının istediği kurumsal seviyedeki yetenekler ile donanmış olarak geliyor. Özellikle BT çalışanlarından Windows 8’i deneyerek mobilite ve yapmak istedikleri ile yapmak zorunda oldukları şeyler konusunda zahmetsizce geçiş yapabilme hususunda sunduğu hız ve akıcı deneyimi test etmelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.
Windows 8’in iş üretkenliği alanında devrimsel bir çözüm sunduğunu belirten Microsoft Türkiye Windows Pazarlama Ürün Grup Müdürü Onur Altıntaş, “Windows 8 BT departmanlarına var olan altyapıları ve araçlarını kullanarak yeni cihazların güvenli biçimde yönetimini kolaylaştıracak. IT departmanlarının iş için gerekli gördüğü özellikler ile kullanıcıların onlardan talep ettikleri arasındaki boşlukları dolduracak bir işletim sistemi olan Windows 8 özellikle tabletlerin var olan Windows altyapılarına uyumu için sorunsuz bir geçiş yolu sunuyor” dedi.
Windows 8’in kuruluşlar için sunduğu gelişmiş özellikler ise şöyle sıralanıyor;
En etkin kullanıcı deneyimi: Windows 8 kullanıcıların kişiselleştirilmiş deneyimleri ve BT profesyonellerinin bir işletim sisteminden beklediği güvenlik ve yönetim özellikleri arasındaki boşlukları dolduruyor. Yeni Windows 8 “Başlangıç” ekranı ve “Metro” stili uygulamalar ile gelen Windows 8 hem klasik klavye ve fare ile hem de dokunmatik arayüz ile daha üretken bir kullanım sunuyor. Kritik iş uygulamalarının da yararlanabildiği üç boyutlu tam ekran sayesinde kullanıcılar uygulamalar ile kolayca etkileşim sağlayabiliyor.
Tabletler işin kalbine taşınıyor: Windows 8 tabanlı iş tabletleri dokunmatik deneyim ve kişiselleştirme özellikleri ile ön plana çıkacak. Metro stili uygulamalar eşsiz bir deneyim sunarak PC’nin üretkenlik adına sağladığı faydaları sunarken dikkat dağıtan noktaların azaltılmasına yardımcı oluyor. Ek olarak da fare ve klavye ile de rahat bir kullanım sunuyor. Windows 7’nin sunduğu tüm iş üretkenliği uygulamalarını destekleyen Windows 8 var olan altyapılar üzerinden güvenlik ve yönetimin sağlanmasına destek oluyor.
Mobil üretkenlikte yeni olasılıklar: Windows 8 giderek daha mobil hale gelen kullanıcılara her zaman bağlantıda kalarak daha güvenli biçimde üretkenliklerini artırabilmelerini sağlıyor. Windows To Go özelliği sayesinde kullanıcılar içinde iş uygulamaları ve verilerinin yer aldığı Windows 8’i USB sürücüde yanlarında taşıyabilecekler. DirectAccess ve 3G ve 4G şebekeleri destekleyen gömülü geniş bant desteği sayesinde Windows 8’in Metro stili uygulamalarına her an her yerden bağlanmak mümkün hale geliyor.
Uçtan uca güvenlik: Windows 8 güvenli açılış sağlayan Trusted Boot, geliştirilmiş sürücü şifreleme özelliği BitLocker’ın yanı sıra istemci üzerindeki kurumsal verileri korumaya yarayan erişim kontrolü ve AppLocker gibi gelişmiş güvenlik özellikleri ile geliyor.
Gelişmiş sanallaştırma: Windows 8 ile BT departmanlarının sanal masaüstü altyapılarını çok daha uygun maliyetlerle uygulamaya geçirmeleri kolaylaşıyor. Microsoft Hyper-V içeren Windows 8 yüksek performanslı istemci sanallaştırma teknolojisi sunarak kurumsal uygulama geliştiricilere arayüz ve uygulamaların farklı konfigürasyonlarını tek bir PC üzerinde test edebilme imkanı sunuyor.
Yönetim daha kolay: Var olan bir çok istemci yönetim altyapısını entegre eden Windows 8 Windows PowerShell otomasyon özelliği ile yönetim görevlerini daha kolay hale getiriyor.

Windows 8’in son kullanıcılar için sunulan deneme sürümünü, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden indirebilir ve iş dünyası için sunduğu gelişmiş özellikleri deneyimleyebilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, dünyasını, , kolaylaştıracak, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşamı Kolaylaştıracak Mutfak Ürünleri Afrodit Ev Dekorasyonu 3 28 Şubat 2012 10:24
Sevgi Dünyasını Düşlemek.. Rüzgar Aşk ve Sevgi Köşesi 0 20 Kasım 2011 16:01
Renk seçimini kolaylaştıracak yepyeni öneriler... Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 07 Ekim 2011 00:23