IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2013, 16:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows 8 in artıları ve eksileri




Windows 8 ile birlikte, bu işletim sistemine geçen kişi sayısı yavaş yavaş artmakta. Hal böyle olunca, kullanan kişiler Windows 8 hakkındaki görüşlerini paylaşmaya başladılar.

Bu görüşler ışığında ortaya bir çok görüş çıktı. Biz de sizler için bu konuda bir yazı hazırlayarak Windows 8 ile birlikte ortaya çıkan artı ve eksi yönleri belirtelim istedik.

İşte Windows 8′in artıları ve eksileri.

ARTILARI


Çoklu Monitör Kullanımı : Windows 8 ile birlikte, çoklu monitör desteği kullanımı başlangıç kullanıcıları için çok basit düzeye indirgenmiş ve oldukçakullanışlıUSB 3.0 Desteği : Günümüzde bir çok veri sürücüsünün USB 3.0desteklediği düşünülürse, Windows 8 bu özelliği ekleyerek kullanıcılar için daha stabil bir hale getirmiş.Kurulum Hızı : Window 8 , daha önceki işletim sistemlerinden daha hızlı bir şekilde kurulmakta. Ortalama üzeri bir bilgisayarda kullanım hızını 10-15 dakika arası olarak tanımlayabiliriz.Windows Defender : Windows 8’e entegre olarak gelen antivirüs programı, genel olarak karşılaşabileceğiniz tüm tehditlere karşı iyi bir korumasağlıyor.En Ucuz Window Sürümü : Windows sürümlerinin hep pahalı olduğundan yakınırdık. 2013 yılının Ocak ayı sonuna kadar, lisanslı birWindows sürümüne (XP, Vista, Windows 7) sahipseniz sadece 79 TL ödeyerek,Windows 8’e sahip olabilirsiniz.

EKSİLERİ


DVD Oynatma Sıkıntısı : Windows 8 ile birlikte gelen Media Player uygulaması, elinizdeki DVDleri oynatmıyor. 10 Euro ödeyerek Media Center eklentisi yüklemeniz gerekiyor. Fakat değişik medya oynatıcıları yükleyerekbu sorunu aşabilirsiniz.Başlat Menüsü : Başlat menüsünün Windows 8 ile yok edilmesi her ne kadar orijinal bir fikir olsa da, eski sürümlerinden beri alıştığımız bu bölümün kaldırılması bir çok kullanıcı için gereksiz olduğu fikrini taşıyor.Zoraki Seçimler : Özellikle metro arabirimini kullanmak istemiyorsanız maalesef bu işten kurtulmanız zor. Eğer 3. parti bir yazılım yüklemezsenizbilgisayarı her açtığınızda bu metro ara yüzünü görmekten kurtulamayacaksınız.Masaüstü Tasarımı : Aero uygulamasının kaldırılması sonrasında,tasarım konusunda bir sadeliğe giden Microsoft, Windows 8 ile masaüstü ve pencereler konusunda pek görselliğe önem vermemiş.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, artıları, eksileri, ve, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vintage erkek nedir? Artıları eksileri nelerdir? Hayal Ah Erkekler 1 18 Temmuz 2010 18:51