IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2013, 17:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows 8 için oyun...




Türk oyun yapımcıları 28 Mayıs’ta hünerlerini Windows 8 için sergileyecek.

ODTÜ Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezinin becerikli ekipleri, Windows 8 için özel olarak geliştirdikleri oyunlarla Microsoft Dev2Win etkinliğinde kazanmak için mücadele edecekler.

Microsoft Türkiye, Türkiye’de dijital oyunlar ve animasyon sektörü konusuna odaklanan olan ilk ve tek ön kuluçka merkezi olan ODTÜ Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezinin (ATOM) 5. kuruluş yıldönümünde Dev2Win adlı özel bir etkinliğe imza atıyor.

Etkinliğin finalinde ATOM’un becerikli oyun ekipleri tarafından Windows 8 platformu için özel olarak geliştirilen oyunlar büyük ödüle sahip olmak için yarışacak. Yarışmanın finali 28 Mayıs 2013 Çarşamba günü Ankara ATOM fuaye alanında gerçekleştirilecek.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, Dev2Win ATOM Windows 8 Oyun Geliştirme Yarışması süreciyle ilgili olarak şunları söyledi:

“14-15 Mart tarihleri arasında Microsoft Türkiye Ankara ofisinde başlayan Dev2Win yarışmasına 7 ekip katıldı. Microsoft Türkiye olarak BizSpark Network İş Ortağı olan ATOM’un düzenlediği yarışmada katılan ekiplere teknik destek, danışmanlık ve eğitim desteği verdik. Katılımcılara verilen eğitimler arasında Windows 8 Uygulama Geliştirmeye Giriş, Windows 8 Deneyimi, Windows 8 Uygulama Geliştirme Ortamı, Windows 8 Uygulamalarının Anatomisi, Social Game Workshop gibi konular yer aldı. Katılımcıları ayrıca İstanbul’da düzenlenen Design Camp etkinliğinde konuk ettik ve haftalık değerlendirmelerle gelişimlerine destek olduk. Bu önemli etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz.”

Ekipler büyük ödül için yarışacak

Yarışma kapsamında geliştirilen oyunlara ATOM tarafından Windows 8 için Unity Pro lisansı ve jürinin seçeceği ilk 3 oyuna sırasıyla 3.000, 2.000 ve 1.000 Türk Lirası nakit para ödülü verilecek. ATOM’un 5. yaşının da kutlanacağı etkinlikte ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa İhsan Kızıltaş, Türk Ekonomi Bankası Direktörü Devrim Ziya Tavil ve Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç konuşmacı olarak yer alacak.

Yarışmada Basket World (UDO Games), Milyoner Bilgi Yarışı (Cetciz), Robonomy (Shooting Star), Water My Flower (YNG GameBrain), Le Thief (Alictus), Kemir-Gen (Azman Games) ve Escape from the Cursed City (Ada Games) adlı oyunlar ödül için yarışacak.

Yarışma jürisinde Microsoft Türkiye’den Mustafa Kasap, Türk Ekonomi Bankası’ndan İbrahim Coşkuner, Zibumi’den Elif Buğdaycıoğlu, Pixofun’dan Ergun Güvenç, Taleworlds’ten Ali Erkin ve ODTÜ Modsimmer’den Veysi İşler yer alıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8, için, oyun, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni oyun konsolu için sunulan bu büyük güncelleme, bazıları için dev sorun oldu Violent Bilim Dünyasından Son Haberler 0 23 Kasım 2012 16:34
Yeni Windows'a oyun yağmuru! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 30 Ekim 2012 14:04
Agawi, bulut oyun hizmetini Windows 8 kullanıcılarına sunacak Flevour Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Eylül 2012 16:33
Windows NT4 ve Windows 2000 için Kurulum Prosedürü DaDaS CR Makaleler 0 13 Ocak 2012 23:36
Windows Kurulurken Oyun Oynamak İstermisiniz Alovepoem Windows 3 12 Aralık 2007 18:51