IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2013, 13:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
All Windows System Setup for USB




All Windows System Setup for USB


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Resimde gördüğünüz gibi sizlere "WinSetup FromUSB v1.0" yazılımı ile XP,Vista,7 ve 8 windows işletim sistemlerinin usb üzerinden nasıl boot edildiğini göstereceğim.

Ben resimdeki gibi yazılımı ve kullanacağım sistemleri önceden hazırladım, sizde kullanacağınız sistemi ıso kalıbından dışarı bir klasör içine çıkartıp hazır edin.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"WinSetup FromUSB v1.0" klasörü içine girdiğimde yazılıma ait 2 farklı sürüm görüyoruz. Birisi x86 (32bit) diğeri x64(64bit) olan sürümlerdir. Sizin sisteminiz hangisi ise onu seçip kullanacaksınız.

Benim üzerinde çalıştığım sistem x86(32bit) olduğu için ben 32 bitlik olanı seçtim ve üzerine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırdım.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Resimde gördüğünüz gibi 1. kısımdan bilgisayara takılı olan herhangi bir formatta flash belleğimizi seçiyoruz. Ben bu iş için toshiba 8gb bellek seçtim.

Flash belleğimizi seçtikten sonra "RMPrepUSB" yani 2. seçeneğe tıklıyoruz ve 3. adıma geçiyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


3. adımda açılan yeni sekmede, 1. kısımdan belleğimiz yerindemi bakıyoruz, 2. kısımdan WinPE v2/WinPE v3 ..... olan yeri seçiyoruz, 3. kısımdan NTFS olan kısmı seçiyoruz, 4. kısımdan "Prepare Drive" yazan yere basıyoruz.

Bu son işlemde yani 4. işlemden sonra bize flash belleğin uygun formatta biçimlendirilmesi gerektiği uyarıları yapılacak ve biz bu uyarıları onaylayacağız. Biçimlendirme işi bitince bu ekranı exit diyerek kapatınız. Biçimlendirme penceresi kapandığında ilk açtığımız pencereyle başbaşa kalıyoruz ve o pencereden işlemlere devam ediyoruz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son adım burası, biçimlendirme penceresi kapatıldığında bu pencerede devam ediyoruz demiştik. Şimdi resimdeki gibi 1. kısımdan yine belleğimiz yerindemi kontrol edelim. 2. kısımdan yani windows 2000,xp,2003 yazan yerden xp kurulumu yapacağız. 3. kısımdan yani windows vista,7,8 ... yazan yerden vista,7 yada 8 kurulumu yapacağız.

Burada hangi sistemi çıkartıp klasör içinde hazırladıysanız onun tikini işaretleyip karşındaki klasör bulma yolundan hali hazırdaki sistem klasörünü göstereceksiniz.

5. ve son adımda ise "GO" butonuna basıp flash belleğin hazırlanması komutunu vermiş olacaksınız. Sistem gücünüze göre işlem süresi değişmektedir. Bahsi geçen bütün sistemler tarafımca test edilmiştir ve hertürlü sorunsuz sistem kurulumları yapılmaktadır. WinSetup FromUSB v1.0 yazılımı program istekleri bölümünden, işletim sistemlerini işletim sistemleri bölümünden, flash belleği ise en yakın teknoloji mağazasından temin edebilirsiniz.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
setup, system, usb, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows 8 destekleyen setup programı Delioper mIRC Scripting Sorunları 1 12 Temmuz 2013 01:28
Windows XP Setup Simulator (Sakın Tırsmayın GerçekDeğil Resimle Değil Görerek Format) Mack Windows 4 08 Ağustos 2005 17:33