IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2018, 19:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows Güvenlik güncelleştirmesi yayımladı




Microsoft bir uyumluluk sorunu ile Microsoft'un Windows Şubat 2018'de yayımlanan güvenlik güncelleştirmeleri ve virüsten koruma yazılım ürünleri az sayıda belirlemiştir.

Virüsten koruma uygulamaları Windows çekirdek belleğine desteklenmeyen çağrılar yaptığınızda uyumluluk sorunu ortaya çıkar. Bu çağrı aygıtı önyüklenemez duruma Durma hataları (olarak da bilinen mavi ekran hataları) neden olabilir. Bu Dur önlemeye yardımcı olmak için Microsoft hatalar, şu anda yalnızca Ocak ve Şubat 2018 sunan virüsten koruma yazılımlarını, teyit virüsten koruma yazılımı satıcıları tarafından olan virüsten koruma yazılımı çalıştıran aygıtlar için Windows Güvenlik güncelleştirmeleri gerekli kayıt defteri anahtarını ayarlayarak uyumludur.

Ocak ya da Şubat 2018 Önerildi değil, Windows Güvenlik güncelleştirmeleri, çalıştırıyor olabilirsiniz uyumsuz virüsten koruma yazılımı ve hemen virüsten koruma yazılım satıcınıza başvurmanız gerekir.

Microsoft, yazılım tüm müşterilere olabildiğince çabuk aylık Windows Güvenlik güncelleştirmeleri aldığınızdan emin olmak için uyumluluk sorunlarına neden olan bir virüsten koruma yazılımı ortakları ile yakından çalışmaktadır.

Daha fazla bilgi

Windows Defender Antivirus System Center Endpoint Protection ve Microsoft Security Essentials 2018 Windows Güvenlik güncelleştirmeleri ile uyumludur ve gerekli kayıt defteri anahtarı ayarladınız.

10 Windows, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2 ve Windows Server 2016 müşterileri

Microsoft desteklenen ve uyumlu bir virüsten koruma programını çalıştırarak aygıtlarını tüm müşterilerin korunmasına önerir. Müşteriler yerleşik virüsten koruma Windows Defender virüsten koruma, Windows 8.1 ve Windows 10 aygıtların veya uyumlu bir üçüncü taraf virüsten koruma uygulaması yararlanabilirsiniz. Virüsten koruma yazılımının en son Windows Güvenlik güncelleştirmelerini almak için aşağıda açıklandığı şekilde bir kayıt defteri anahtarını ayarlamanız gerekir.

Windows 7 SP1 ve Windows Server 2008 R2 SP1 müşteriler

Windows 7 SP1 veya Windows Server 2008 R2 SP1 Varsayılan yüklemede, müşterilerin varsayılan olarak yüklü bir virüsten koruma uygulaması yoktur. Bu gibi durumlarda, Microsoft bir uyumlu yükleme önerir ve virüsten koruma uygulaması Microsoft Security Essentials gibi veya bir üçüncü taraf virüsten koruma uygulaması desteklenir. Virüsten koruma yazılımınızın en son Windows Güvenlik güncelleştirmelerini almak için aşağıda açıklandığı şekilde bir kayıt defteri anahtarını ayarlamanız gerekir.

Müşterilerin virüsten koruma olmadan

En son Windows Güvenlik güncelleştirmelerini almak için aşağıda açıklandığı şekilde kayıt defteri anahtarını el ile ayarlama Microsoft durumlarda, nerede müşterilerin yükleyemez veya virüsten koruma yazılımını çalıştırmanızı önerir.

__________________
Bu ne hatır gönül Bilmemezlik..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
defender, gÜncel, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
OS X 10.9.3’e, iTunes 11.1.6 güncelleştirmesi geldi Elysian Mac OS 0 28 Nisan 2014 19:24
Net Framework 4 AIO (Güncelleştirmesi) Ocean Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 0 08 Aralık 2011 16:01
Windows XP SP2 için güvenlik! Slipknot Windows 0 14 Temmuz 2010 14:28
Windows'ta 'ciddi' güvenlik açığı.. Chelt Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2005 23:38