IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2020, 13:18   #1
Çevrimiçi
Sys
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Wordpress Mağaza Olusturma




Teknoloji herzaman çevremizde değişiyor. Geliştikçe onu yaşamlarımıza sığdırır ve çalışma şeklimizde değişiklikler yaparız. İş farklı değil. Yakın geçmişte çevrimiçi abonelikler sadece belirli bir iş sektörü için (dergi dergisi) ayrılmış olsa da, artık haftalık yemeklerden gizemli kutulara veya video içeriğine kadar her şeyi getiren abonelik hizmetleri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] botları ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] araçlarıyla çevriliyiz .

Anlaşıldığı üzere, abonelik modeli birçok farklı işletme türü için çalışıyor. Bugün çok yaygın olduğu için, sunduğunuz her şey için kendi abonelik tabanlı WordPress (WP) web sitenizi oluşturmak şaşırtıcı derecede basittir.

Kitlenizi Anlama
Abonelik kutuları pazarı geniş. Herkes için zaten bir şey var, bu yüzden önce tam olarak kimi hedeflediğinizi anlamalısınız. Pazarınızı başlangıçtan itibaren belirli bir nişle daraltırsanız daha başarılı olursunuz. Biraz çekiş yaparsanız, daha fazla insana hitap etmek için bu nişi genişletebilirsiniz, ancak piyasayı test etmek için küçük başlamalısınız.

Pazarın boyutuna ve sunacağınız abonelik hizmetinin türüne bağlı olarak, sonraki adımlarınız farklı olabilir. Ancak, genel süreç tüm abonelik web siteleri için aynıdır.

Başlayan
Dev, milyonlarca dolarlık bir çevrimiçi şirket işletiyorsanız , kendi arka uç abonelik üyelik yazılım platformunuzu oluşturmak isteyebilirsiniz. Başka biriyseniz, bu muhtemelen gereksiz bir ön maliyettir. İhtiyacınız olan siteyi, kendi yazılımınızı geliştirme maliyetinin bir kısmıyla yapılandırmanıza yardımcı olmak için ayarlanmış eklentiler vardır.

Abonelik içerik hizmetleri, abonelik kutusu hizmetlerinden farklı eklentiler kullanacaktır. İşletmenizi mümkün kılmak için doğru türde üyelik veya abonelik özellikleri sunan bir eklenti bulun. Bu eklentilerin ortak özellikleri şunlardır:

Ödeme Ağ Geçitleri
Üyelik / Abonelik Seviyeleri
Kullanıcı Adı ve Bilgi Depolama Sistemleri
Otomatik Kısıtlı Erişim Seçenekleri
Otomatik İletişim (E-postalar, SMS veya benzeri)
Özelleştirilebilir Online Shopfront
tema ayarları
Sunulan her özellik sizin için yararlı veya alakalı değildir. Yapmanız gereken tek şey, gördüğünüz özelliklerin işletmeniz için anlamlı olduğundan emin olmaktır. Belirli sayfalara erişimi kısıtlamanız gerekmeyebilir, ancak insanların bir hesap açıp oturum açmasına izin vermek için kesinlikle bir ödeme ağ geçidine ve bir sisteme ihtiyacınız olacaktır.

Özelleştirme Ve Seçimler Yapma
WP eklentisine sahip olduğunuzda, önünüzde web sitenizin nasıl göründüğünü ve nasıl çalıştığını etkileyecek sonsuz sayıda seçeneğiniz vardır. Web sayfalarınızın nasıl görünmesi ve işletilmesi gerektiğine, çevrimiçi mağazanızın nasıl görüneceğine, hangi ödeme yöntemlerini kabul edeceğinize, kaç abonelik seviyesine sahip olacağınıza ve daha fazlasına karar verin.

Bu seçeneklerin birçoğu doğrudan hedef pazarınızdan etkilenecektir. Aşırı basitleştirilmiş bir örneğe bakalım. X Şirketi bir abonelik şarap hizmetidir. Web sitelerini iş modelleriyle eşleştirmek için birkaç seçeneği vardır:

Her müşteriye her ay belirli bir şişe şarap gönderin
Abonelik katmanına bağlı olarak ayda birkaç benzersiz şarap şişesi gönderin
Müşterilere temel fiyat tahsil edin ve bu bütçeyle çalışın
Gönderilen şarapların fiyatına göre müşterileri belirli bir aralıkta ücretlendirin
Müşterilerin kaç şişe alacağını veya hangi şişeleri istediklerini seçmelerine izin verin
Bu 5 seçeneğin her birinin, X şirketinin hem arka uçta hem de müşteriye dönük ön uçta web sitelerini nasıl kuracağı konusunda küçük farklılıkları vardır. Üst düzey bir müşteriye pazarlamaya karar verdiyse, müşterilere profesyonel bir sommelier tarafından aylık olarak seçilen farklı sayıda şişe veren 3 farklı abonelik seçeneği sunmayı seçebilirler. Pazarları daha bütçeye uygun olsaydı, aynı şarabı belirli bir bütçeyle sunmayı seçebilirler.

X Şirketi örneği, size ne kadar kıpır kıpır odanız olduğunu göstermek için çalışıyor. Ne sunduğunuza ve kime sunduğunuza bağlı olarak, her şeyi mümkün olduğunca nişinize uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Takip Etmek
Atmak istediğiniz son adım, kendinizi başarılı uzun vadeli web sitesi yönetimi için ayarlamaktır. Bu, analitelerinizi yerine getirmek, gelişen pazar trendlerini takip etmek ve hizmetinizi pazarlamak anlamına gelir.

Analatik

Tüm işletmelerin işlerin nasıl gittiğini bilmesi gerekir. Web sitenizden veri aldığınızdan emin olun. Çoğu WP teması veya abonelik eklentisi bu bölümü gerçekten kolaylaştırır. Veriler otomatik olarak derlenecek ve anlaşılması kolay bir formatta size sunulacaktır.

İşletmenizden analitiği nasıl okuyacağınızı ve anlayacağınızı öğrenmek güzel. Ne anlama geldiklerinin temellerini öğrendikten sonra, zaman içindeki performansınızı izlemek için verilere düzenli olarak göz atın.

Trendleri Takip Etmek

Web sitenizi alakalı tutmak için, endüstrinizdeki ve genel olarak çevrimiçi trendlerin ve hareketlerin farkında olmanız gerekir. Düzenli okuma yolda kalmanıza yardımcı olabilir. Haberleri, pazar ve müşteri hizmetleri istatistiklerini, sektördeki yenilikleri, iş dergilerini ve size bazı anlamlı bilgiler verebilecek her şeyi okuyun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Temmuz 2020, 13:19   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Wordpress Mağaza Olusturma




Magaza mi aciyusun burak hayirli olsun babuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
wordpress, wordpress mağaza olusturma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CapCanlı Wordpress Sohbet Teması [ Wordpress , Html ] umiT Webmaster Genel 1 23 Haziran 2018 17:54
WordPress 3 Bridge (WordPress 3 Blog Köprüsü) YaRGuCi XenForo 0 08 Aralık 2011 20:45
WordPress Proxy (WordPress'i XenForo'ya Uyarlama YaRGuCi XenForo 0 08 Aralık 2011 20:33
Sitemap olusturma. £ng!n Google 3 14 Nisan 2009 01:54
Sol Menü Olusturma Spaw67 mIRC Scripting Sorunları 5 27 Mart 2009 21:39