IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2022, 14:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Xbox Game Pass “Friends and Family” Paketi Duyuruldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Xbox Game Pass için “Friends and Family” paketi, halihazırda Kolombiya ve İrlanda için test aşamasına girdi.

Microsoft kısa süre önce kullanıcıların Xbox Game Pass Ultimate’ın avantajlarını arkadaşları ve aile üyeleriyle paylaşmalarına olanak tanıyan bir servis katmanını test etmeye başlamıştı. Başlangıç aşamasında sadece Xbox Insider kullanıcılarına açık olan bu test süreci, şimdi şirket tarafından Kolombiya ve İrlanda’da yaşayan kullanıcılar için de aktif hale getirildi.

Xbox Friends and Family planı şu anda maksimum dört kişi ile paylaşılabiliyor. Şimdilik geçerli olan tek kriter, birincil hesap sahibinin ve hesabı paylaşanların aynı bölgede ikamet ediyor olması. Ancak bunun önemli bir kısıtlama olmadığını ve daha fazla bölge ortak plan için uygun hale geldikçe durumun değişebileceğini belirtelim.

Sunulan yenilik ile birlikte, ortak plana katılan kullanıcılar kendi ayrı hesaplarına ve Xbox profillerine de sahip olacaklar. Bu, paketteki her bireyin kendi istatistiklerine, başarılarına, oyun kayıtlarına ve daha fazlasına erişebileceği anlamına geliyor. Ayrıca, bir hesabı paylaşmak her zaman birlikte oynamak zorunda olunması demek de değil, zira her kullanıcı istediği zaman ve istediği şekilde oyun oynama imkânına sahip olabilecek. Böylece kullanıcılar sadece konsolda oyun oynamakla sınırlı kalmayarak PC, uyumlu bir mobil cihaz ya da web üzerinden de hizmete bağlanabilecekler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Xbox Game Pass Friends and Family üyeleri, yüzlerce oyuna erişim, Xbox Game Studios oyunlarına ilk gün garantili erişim, üyelik indirimleri ve EA Play’e ücretsiz erişim gibi Xbox Game Pass Ultimate hesabıyla ilişkili tüm avantajlara erişebilecek. Yeni programla ilgilenen mevcut Xbox Game Pass Ultimate hesap sahipleri, çevrimiçi Microsoft Store’a giderek Friends & Family programına katılabiliyor. Yalnızca Kolombiya ve İrlanda’daki kullanıcılar için geçerli olan yeni paket şu anda bir pilot uygulamanın kapsamında yer alıyor. Söz ettiğimiz yeni servisin aylık ücreti ise 21.99€ olacak şekilde belirlenmiş.

Xbox Game Pass platformu için sunulan yeni paketin kapsamının ne kadar sürede genişleyeceğinin henüz belli olmadığını belirtelim. Ancak kısa süre içerisinde yeni ülkelerde de özelliğin kullanılabileceğini beklediğimizi ekleyelim.

Technopat

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xbox Game Pass mayıs ayı ücretsiz oyunları CyBeR Xbox 0 08 Mayıs 2022 13:03
Xbox Game Pass 3 ay boyunca ücretsiz oluyor! Ücretsiz Xbox Game Pass nasıl alınır? CORDON BLEU Oyun Dünyasından Son Haberler 1 18 Nisan 2022 14:31
Xbox Game Pass'in ismi değişiyor CORDON BLEU Oyun Dünyasından Son Haberler 0 10 Aralık 2021 14:59
Xbox Game Pass Kasım Ayı Oyunları Duyuruldu CORDON BLEU Xbox 0 01 Kasım 2021 22:10
Xbox Game Pass duyuruldu! Dream Xbox 0 02 Mart 2017 13:41