IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2023, 18:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Xiaomi MIUI 15 Özellikleri Sızdırıldı





Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla beklenen Xiaomi MIUI 15 iki özelliği ile gündeme geldi. İşte MIUI 15 ‘in özellikleri.

Çin’in teknoloji devleri arasında yer alan Xiaomi son dönemler de adından epey söz ettirir oldu. Bugün yapılan sızıntılar ile yeni kullanıcı arayüzünün detayları ortaya çıktı. Çinli şirket yakında piyasaya süreceği Android tabanlı Xiaomi MIUI 15 ile yine dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günler de Redmi Note 13 ve Xiaomi 14 serilerinin kutudan çıkar çıkmaz en güncel MIUI arayüzüne sahip olacağı belli olmuştu. Yani Redmi Note 13 ve Xiaomi 14 serilerinin MIUI 15 arayüzü ile karşımıza çıkacağı belli olmuştu. Bugün de yeni arayüze dair iki özellik sızdırıldı.

Kullanıcılar tarafından uzun bir süredir beklenen MIUI 15 bugün yeni sızıntılar ile gündeme geldi. Edindiğimiz bilgilere göre MIUI 15 arayüzü gelişmiş bir pano yapısına ve ses artış özelliklerine sahip olacak.





MIUI 15’te yer alacak olan gelişmiş pano özelliği günümüzdeki Samsung telefonlar ile hemen hemen aynı olacak. Xiaomi kullanıcıları MIUI 15’teki gelişmiş pano özelliği ile resim ve dosyaları kopyalayıp yapıştırabilecek ve diledikleri kişilere gönderebilecekler.

Gelişmiş pano özelliği, Samsung telefonlar da olduğu gibi Xiaomi kullanıcılarına uygulamalar arasında hızlı bir şekilde paylaşım yapma fırsatı sunacak. Örneğin, kullanıcılar bir web sitesinden bir görüntüyü kopyalayarak o görüntüyü cihazlarına kaydetmeden, galeriyi açmadan uygulamalar üzerinden arkadaşları ile paylaşabilecekler.

Xiaomi MIUI 15 arayüzünün yeni sızdırılan ses artış özelliği de oldukça ilgi çekecek bir yapıya sahip olacak. Kullanıcılar yeni arayüz ile birlikte cihazlarının ses oranını yüzde 200 oranında artırabilecekler. Hızlı ayarlar menüsü üzerinden erişilebilecek olan bu özellik, cihazlardaki multimedya deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak. Özellikle gürültülü ortamlar da ses oranı kullanıcıları tatmin edecek bir seviye de olacak.

MIUI 15 Ne Zaman Çıkacak?

MIUI 15’in ne zaman lansman yapacağı henüz duyurulmadı. Ancak yeni arayüzün özel bir sürümü Aralık 2023’te Çinli kullanıcılara tanıtılacak. Bu özel sürüm 2024’ün başlarında da küresel pazarda tanıtılacak. Son olarak Redmi Note 13 ve Xiaomi 14 serilerinin MIUI 15 ile çıkış yapacağını bir kez daha hatırlatalım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MIUI 14 tanıtıldı: İşte MIUI 14 özellikleri ve gelen yenilikler CORDON BLEU Teknoloji Dünyasından Son Haberler 1 12 Aralık 2022 17:23
MIUI 13.5 alması beklenen Xiaomi modelleri CyBeR Xiaomi 1 08 Nisan 2022 15:16
MIUI 13'ün kararlı sürümü, Xiaomi 12 ile gelecek CyBeR Xiaomi 0 03 Aralık 2021 14:48
Xiaomi MIUI Launcher yeni bir özelliğe kavuşuyor! Coder Xiaomi 0 17 Haziran 2019 16:32
Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri sızdırıldı! Coder Xiaomi 0 18 Mayıs 2019 15:04