IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2020, 09:21   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Xiaomi Mi Band 5 Kanlı Canlı Görüntülendi [Güncelleme]




Son dönemlerin en çok dikkat çeken teknoloji üreticilerinden Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 5, ilk kez kanlı canlı olarak görüntülendi. Görüntüler, yeni bilekliğin klasik kare ekran yerine oval ve delikli bir tasarımla karşımıza çıkacağını söylüyor.
Giyilebilir teknoloji alanında önde gelen firmalardan biri olan Xiaomi, şimdiye dek piyasaya Mi Band akıllı bileklikleriyle büyük ses getirmişti. Bu alandaki başarısının farkında olan Çinli firma, durum böyle olunca ürün gamını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaların en son ürünü olan Mi Band 5 ise oldukça ilginç bir sızıntıyla karşımıza çıktı.

Gerçek olduğu iddia edilen görüntülerle karşımıza çıkan akıllı bileklik, selefine kıyasla ekran alanında önemli bir yükseltmeyle gelecek gibi görünüyor. Bu noktada görüntüler, yeni Xiaomi bilekliğin klasik kare ekran yerine yepyeni oval ve delikli bir tasarımla karşımıza çıkacağını bizlere söylüyor. Ekrandaki deliğin tam olarak ne işe yaradığı bilinmese de ekran altı kamera olabileceği tahmin ediliyor ancak bunun düşük bir ihtimal olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi Band 5 neler sunuyor?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Raporlara göre Çin dışında satılan versiyonları NFC’yi destekleyecek olan Mi Band 5, böylelikle Çin dışında NFC’yi destekleyen ilk Mi Band olacak. Küresel pazarda satışa sunulacak bu modellerin NFC ile birlikte Google Pay ve diğer ödeme hizmetlerini destekleyeceğini varsayarsak Mi Band 5, otobüs kartı olarak bile kullanılabilecek. Bu da kullanıcılara büyük bir ödeme kolaylığı sunacak.

Öte yandan TizenHelp’ten gelen bilgiler, cihazın 1,2 inç büyüklüğünde bir ekranla geleceğini gösteriyor. Böylece kullanıcılar, 0,95 inçlik Mi Band 4 ekranına göre bu ekranda daha fazla ayrıntı ve daha büyük simgeler görebilecekler. Daha büyük ekrana rağmen daha hafif olması beklenen Mi Band 5, ayrıca artırılmış kontrast sayesinde güneş ışığında daha net bir görünürlük de sunacak.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Mi Band adı verilen akıllı bilekliklerini her yıl düzenli olarak piyasaya sürüyor. Dolayısıyla Mi Band 5’in de içinde bulunduğumuz yılın ilerleyen dönemlerinde tanıtılması bekleniyor.

Güncelleme: Görsellerin sahte olduğu ortaya çıktı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mi Band 5'in görsellerinin çıkması üzerine açıklama yapan Xiaomishka, Mi Band 5 görsellerinin sahte olduğunu belirtti. En başta her şeyin gayet otantik göründüğünü belirten Xiaomishka, alta konumlandırılmış filigranın olayları bozduğunu ifade etti.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
xiaomi mi band 5 kanlı canlı görüntülendi [güncelleme]


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LG'nin Yeni Telefonu Velvet, Lansman Öncesinde Kanlı Canlı Görüntülendi GeN Cep Telefonlar 0 30 Nisan 2020 00:51
Xiaomi Mi 9 canlı olarak görüntülendi! Coder Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 04 Şubat 2019 17:24
Xiaomi Mi Band 3 geliyor ZooM Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 26 Şubat 2018 22:23
Xiaomi Mi 6 görüntülendi! Dream Xiaomi 0 25 Şubat 2017 11:40
Sıfır Çerçeveli Xiaomi Mi5 Görüntülendi SeckiN Cep Telefonlar 0 15 Kasım 2014 10:08