IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2020, 09:38   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Xiaomi MIUI 12 Süper Duvar Kağıtları Tüm Android Telefonlar İçin Yayınlandı (Siz de Yükleyebilirsiniz)




Xiaomi’nin bu hafta tanıttığı MIUI 12’nin dikkat çekici özelliklerinden olan Süper Duvar Kağıtları, geliştiriciler tarafından bütün Android telefonlarda kullanılabilir hale getirildi. Peki Süper Duvar Kağıtları, diğer Android telefonlara nasıl yüklenir?
Xiaomi, bu hafta başında düzenlediği lansmanda yeni arayüzü MIUI 12’yi tanıtmıştı. Yapılan tanıtımın ardından Xiaomi, MIUI 12’nin beta sürümünü ilk olarak Çin’de yayınladı. Beta sürümle beraber, MIUI 12’nin ön güncelleme zaman çizelgesi de Çinli akıllı telefon üreticisi tarafından paylaşıldı.

MIUI 12’nin getirdiği özelliklerin arasında Süper Duvar Kağıtları olarak isimlendirilen özellik fazlasıyla dikkat çekti. Kilit ekranı açıldıktan sonra bir animasyonla fotoğrafa dönüşen MIUI 12’nin Süper Duvar Kağıtları, bağımsız bir geliştirici tarafından tüm Android telefonlarda kullanılabilir hale getirildi.

Süper Duvar Kağıtları, Xiaomi telefonlara gelmeden tüm Android telefonlarda kullanılabilir hale geldi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MIUI 12 beta ortaya çıktıktan sonra yazılım meraklıları, MIUI 12’nin paketleri içinden Süper Duvar Kağıtları’nın APK’lerini çıkardılar. Bu sayede Süper Duvar Kağıtları, bütün Xiaomi ve Redmi akıllı telefonlarda çalışır hale geldi.

Daha sonra Süper Duvar Kağıtları, XDA Geliştiricisi linuxct tarafından bütün Android akıllı telefonlarda kullanılabilecek hale getirildi. Linuxct’nin yayınladığı Süper Duvar Kağıdı APK’lerini Android 8.1 ve üstü Android sürümü kullanan herkes telefonlarına yükleyebilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Xiaomi MIUI 12 Süper Duvar Kağıtları diğer Android telefonlara nasıl yüklenir?
İlk olarak buradaki bağlantıya tıklayarak Süper Duvar Kağıtları'nın bulunduğu klasörü indirmelisiniz. Klasör ZIP formatında olduğundan APK dosyalarını çıkarmak için harici bir ZIP uygulamasına ihtiyacınız olabilir.
APK dosyalarını çıkardıktan sonra tüm dosyaları tek tek cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Bunun için yükleyiciye bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme izni vermeniz gerekebilir.
Ardından buradaki bağlantıya tıklayarak Google Duvar Kağıtları uygulamasını yüklemelisiniz. Uygulamayı yükledikten sonra dosyalarınıza erişim için izin vermeniz gerekiyor.
Erişim izni verdikten sonra uygulama ana sayfasını aşağıya doğru kaydırın. Animasyonlu Duvar Kağıtları adında bir alt sekme göreceksiniz, bu sekmeyi açın.
Animasyonlu Duvar Kağıtları bölümünde az önce yüklemiş olduğunuz Süper Duvar Kağıtlarının yer aldığını göreceksiniz. Buradan istediğiniz süper duvar kağıdına dokunun.
Açılan önizleme ekranındaki Duvar Kağıdı Olarak Ayarla seçeneğine dokunun ve hem ana ekran hem de kilit ekranı için duvar kağıdı olarak ayarlayın.
Hepsi bu kadar! Artık MIUI 12 ile birlikte Xiaomi telefonlara gelecek Super Duvar Kağıtları özelliğini farklı marka Android telefonunuzda da deneyebilirsiniz. Geliştiriciler, Super Duvar Kağıtları'nın Android 8.1 ve üzeri sürümler gerektirdiğini söyleseler de biz kendi denemelerimizde Android 8.0 sürümlü bir cihazda da çalıştırmayı başardık. Süper Duvar Kağıtları'nı nasıl yükleyebileceğinizi görsel olarak aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
xiaomi mıuı 12 süper duvar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Android 10 Tabanlı CarbonROM, Bazı Xiaomi, OnePlus ve Nexus Cihazları İçin Yayınlandı GeN Cep Telefonlar 0 29 Nisan 2020 14:38
Xiaomi, Android 11 Tabanlı MIUI 12'yi Tanıttı: İşte Tüm Yenilikler GeN Xiaomi 0 27 Nisan 2020 15:55
LG G Flex 2 Duvar Kağıtları Yayınlandı SeckiN Cep Telefonlar 0 03 Şubat 2015 17:52
Max Payne 3'e Yeni Duvar Kağıtları Yayınlandı KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 08 Şubat 2012 18:42