IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2024, 04:43   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni “The Last of Us” Dizisi Bill ve Frank’e Odaklanabilir




The Last of Us dizi evreni yeni spin-off yapımlarıyla genişleyecek. HBO’ya sunulan ilk yan proje fikri ise Bill ve Frank’e odaklı bir macera oldu.

Naughty Dog tarafından PlayStation için geliştirilen The Last of Us oyunu 2013 yılında çıkış yapmış ve o tarihten beri de geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştı. Serinin ikinci oyunu 2020’de oyunseverlerle buluşurken HBO ilk oyunun macerasını ekrana taşımak için kolları sıvamıştı.

Oyunun yönetmeni Neil Druckmann ile Chernobyl dizisi ile adından söz ettiren Craig Mazin tarafından geliştirilen dizi, IMDb’de 8,8/10 puan ortalamasına; Rotten Tomatoes’taysa %96 eleştirmen skoruna sahip.



The Last of Us 2. sezon çalışmaları devam ederken HBO, tıpkı Game of Thrones’ta olduğu gibi spin-off hazırlıklarına başlamış durumda. Gelen haberler ise stüdyoya teklif edilen ilk yan projenin Bill ve Frank odaklı bir macera olduğu yönünde. Nick Offerman, Yeni “The Last of Us” Spin-off Dizisi İhtimalini Değerlendirdi

The Last of Us dizisinde canlandırdığı Bill karakteriyle Emmy ödülüne layık görülen Nick Offerman, ödülün ardından Deadline’ın sorularını yanıtladı.

Offerman’a, Bill ve Frank ikilisi için “daha fazlasının” ufukta olup olmadığı soruldu. 53 yaşındaki oyuncu bu soruyu şu şekilde cevapladı:
“Ah, harika bir soru. Ama bunu benden daha yüksek maaş alan birine sorman gerekir. Bu konu kesinlikle gündeme geldi.”
Offerman ayrıca, Bill ve Frank’in tanışmadan önceki hayatlarını anlatan bir mini dizi fikrinin masada olduğunu belirterek espriyle karışık bir şekilde, “Bir müzikal olabilir. Fikri sıkıntısı çekmiyoruz. Craig ve Neil neler bulacak, göreceğiz,” sözleriyle devam etti.



kaynak: kayıprıhtım

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Frank Stella Biyografisi - Frank Stella Hayatı - Frank Stella Kimdir - Frank Stella AftieL Ressamlar 1 12 Ocak 2024 14:19
Terzi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Terzi ile geliyor aSk Yerli Diziler 2 12 Nisan 2023 08:53
Bill Gates'in 'yeni pandemi' iddiası 'çiçek virüsü'nü gündeme taşıdı aSk Sağlık Haberleri 3 21 Şubat 2022 16:15
Frank Lampard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu CORDON BLEU Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 19 Mayıs 2021 16:44
Anne Frank - Anne Frank'ın Hatıra Defteri Amelia Kitap Tanıtımları 0 05 Mayıs 2014 20:15