IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2024, 22:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘Prison Break’ Evreninde Geçen Yeni Bir Dizi Yolda




FOX’ta 2005-2008 yılları arasında yayınlanan ve fenomen haline gelen dizi, dokuz yıl aradan sonra 2017’de sürpriz bir sezonla geri dönmüştü. Hayranları dizinin devamını beklese de ‘Michael Scofield’ karakterini canlandıran Wentworth Miller, diziyle işinin bittiğini ve eşcinsel bir erkek olarak artık heteroseksüel karakterleri oynamayacağını açıklamıştı.


Bunun ardından Prison Break beşinci sezonla ekranlara veda etmişti ancak yapımcılarınhesabı henüz bitmemişti. Prison Break evreninde farklı karakterlere odaklanan yeni bir dizi çekilmesine karar verildi.
Deadline‘ın haberine göre yeni dizi için hazırlıklara başlandı. Suç dizisi ‘Mayans M.C.’nin yapımcısı Elgin James’ın senarist ve yapımcılığını üstleneceği dizinin Michael Scofield ve Lincoln Burrows etrafında şekillenmesi beklenmiyor. Ancak yapımın bir yeniden başlatma (reboot) olmadığı da belirtiliyor. Bu sebeple orijinal yapımda öne çıkan bazı isimlerin spin-off’ta da izleyicilerle buluşabileceği değerlendiriliyor. Öte yandan orijinal dizinin yaratıcısı Paul T. Scheuring de yeni dizinin yapımcı kadrosunda yer alacak.


Dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz açıklanmadı.
Prison Break hakkında:

Türkiye’deki adıyla ‘Büyük Kaçış’ adıyla yayınlanan dizi, işlemediği bir suç yüzünden ölüm cezasına çarptırılan Lincoln Burrows’u ve onun hapishaneden kaçmasına yardım eden Michael Scofield’ı konu alıyor.
Dominic Purcell ve Wentworth Miller’ın başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Robin Tunney, Peter Stormare, Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Paul Adelstein, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Marshall Allman, Wade Williams, Inbar Lavi, Mark Feuerstein ve Augustus Prew gibi isimler de yer alıyor.

“BÜYÜK BİR ONUR DUYDUM”

Dizinin başrol oyuncularından Dominic Purcell, çıkan haberler sonrası ilk kez konuştu. Prison Break‘in başarısı için hayranlarına teşekkür eden yıldız, “Prison Break, ben ve en yakınlarım için olağanüstü bir hediyeydi. Özellikle de ailem için. Hem burada hem de küresel çapta elde ettiği başarı karşısında büyük bir onur duydum. Oldukça nadir bir olay. Çok şanslıydım ki bunu hiçbir zaman unutmadım” dedi.



kaynak: diken


Konu SpinoZi tarafından (10 Ocak 2024 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: İçerik düzenlendi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Prison Break Beatrice IF Sözlük 1 13 Ekim 2023 13:25
Prison Break Replikleri Beatrice Dizi Replikleri 0 03 Temmuz 2019 19:16