IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2024, 08:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Carrie-Anne Moss’lı Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”tan İlk Fragman




The Acolyte fragmanı yayınlandı. Jedi’ların çöküşüne odaklanan yeni Star Wars dizisinin başrolünde Carrie-Anne Moss yer alıyor.



The Acolyte fragmanı yayınlandı. Star Wars evreninin kronolojisinde yepyeni bir sayfayı açmaya hazırlanan dizinin ilk görüntüleri, Jedi Düzeni’nin çöküşünün aslında çok daha eskilere, Yüksek Cumhuriyet dönemine kadar uzanan köklerini gözler önüne seriyor.

The Acolyte, Yıldız Savaşları tarihinin en gizemli ve ilgi çekici projelerinden biri olarak uzun zamandır merakla bekleniyordu. İlk duyurusu Aralık 2020’deki Disney Investor Day etkinliğinde yapılan dizi aslında başta film olarak duyurulmuştu. Ardından yavaş yavaş oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı ve son olarak Matrix serisinde Trinity karakterine hayat veren Carrie-Anne Moss’ın da dizide yer alacağı doğrulandı.

Dizinin ilk fragmanında, seride yer alacak heyecan verici unsurların yanı sıra etkileyici aksiyon sekansları ve kostümlere yer veriliyor. Lee Jung-jae’nin Sol adlı bir Jedi ustasını ve Amandla Stenberg’ün de eski Padawan’ını ve tehlikeli bir savaşçıyı canlandırdığı yeni dizisi, Jedi Düzeni için barış ve refahın hüküm sürdüğü Yüksek Cumhuriyet döneminde geçiyor. Ancak fragman, bu altın çağa The Acolyte’ın hikâyesiyle birlikte son verileceğini ve hayranların öncül üçlemesinde tanık olduğu Jedi Düzeni’nin çöküşüne giden yolun bu dönemde başladığını imâ ediyor.



Yayınlanan ilk fragmanda Jung-jae’nin canlandırdığı Sol ve diğer Jedi’ların, Stenberg’ün Jedi’lara saldırarak onları öldüren karakterini araştırdıkları görülüyor. Fragmanda ayrıca Usta Kelnacca ve Vernestra Rwoh gibi tanıdık Jedi karakterlerinin yanı sıra Sol, Yord ve Usta Indara gibi yeni karakterlere de yer veriliyor. Jodie Turner-Smith’in canlandırdığı karakter Mother Aniseya ise, “Bu iyilik ya da kötülük meselesi değil. Bu güç meselesi,” sözleriyle dizinin önemli bir temasına işaret ediyor.


The Acolyte Fragmanı Türkçe Altyazılı (Yeni Star Wars Dizisi) | İZLE





Fragmanın en çarpıcı anlarından biri ise sonlara doğru ortaya çıkıyor. Bir ormanın içinde kırmızı bir ışın kılıcı havada uçuşurken, birçok Jedi kendi ışın kılıçlarını harekete geçiriyor. Ardından Jedi’lar, devasa bir Güç kullanımıyla geri püskürtülüyor. Bu sahne, The Acolyte’daki karanlık taraf kullanıcılarının son derece güçlü olduklarına işaret ediyor. Bu durum, neredeyse yirmi yıl önce öncül üçlemesinde görülenlere benzer şekilde, Jedi ve Sith arasındaki büyük bir savaşa sahne olacağını gösteriyor.



Yeni Star Wars dizisi ilk iki bölümüyle 5 Haziran 2024 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. Kalan 6 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istiyor CyBeR Sinema Dünyası 2 02 Ocak 2022 03:20
Star Wars: Güç Uyanıyor / Star Wars: Episode VII - The Force Awakens - 17 Aralık 2015 Vizyon da AngeL Film Tanıtımları 0 18 Aralık 2015 12:13
Maral dizisi için yeni fragman yayınlandı AngeL Yerli Diziler 0 16 Şubat 2015 16:56
Star Wars yeni oyuncusu .. AftieL Komik Gif & Resim & Caps 0 02 Eylül 2014 18:58