IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2022, 21:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Squid Game'in İkinci Sezonunda Ölen Bir Karakter Geri Gelebilir




Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-Hyuk, bazı fikirlerinden bahsetti
Squid Game yaratıcısı Hwang Dong-Hyuk, ölü bir karakterin ikinci sezonda ikiz olarak geri dönebileceğini ima etti. Netflix'in 2021'deki en büyük hiti Güney Kore'den geldi ve katılımcıların büyük miktarda para kazanmak için hayatlarını riske attığı bir turnuvaya odaklanıyordu. Ana kadronun çoğu sonunda öldü, ancak, hayranların favorisi bir oyuncu için, ekip geçici bir çözümle geri dönebilir.

Güney Kore'nin yarışma programlarına olan tutkusundan ilham alan Squid Game, ödül için yarışan 456 oyuncuyla başladı. Başlangıçta zararsız gibi görünen geleneksel çocuk oyunlarını oynuyorlar, ancak, her biri ölümcül bir finale ulaşıyor. Altı ölümcül oyundan sonra, yarışmacı arkadaşların kendi aralarında oluşan ve sürekli büyüyen tehlikesinden bahsetmiyoruz bile. Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), Squid Game'in korkunç gizli yarışmasının en son enkarnasyonunun galibi olarak taç giydi. Ancak hayranlar, diğer karakterlere de yatırım yaptı, özellikle de oyunda öldürülen son birkaç oyuncu arasında yer alan HoYeon Jung'un canlandırdığı Kang Sae-byeok.

Cumartesi günkü PGA Ödülleri töreninde Deadline ile konuşan Hwang'a, hayranları memnun etmek için Netflix tarafından resmi olarak duyurulan Squid Game ikinci sezonuyla ilgili herhangi bir güncelleme olup olmadığı soruldu. Yazar/yönetmen spoiler konusunda sessiz kalıyor ve devam filminde ölü oyunculardan herhangi birinin yer alma ihtimalinin düşük olduğunu söylüyor. Ancak, Jung'u Sae-byeok'un ikizini oynaması için geri getirebileceğini de ekliyor. Performansıyla ödül kazanan ve Hwang ile kırmızı halıda birlikte olan Jung buna gülerek, geri dönmek için görünüşünü değiştirebileceğini söyledi.

Hwang; "Hayır, kimse geri gelmeyecek, çünkü çoğu öldü. Onları ikinci sezona geri getirmek için bir şeyler deneyeceğim. Diyelim ki bir ikiz kız kardeşi var." dedi. Jung ise; "Saç rengimi değiştirebilirim. Biraz estetik ameliyat gibi yapalım." dedi. Hwang'ın yorumları konusunda gerçekten ciddi olup olmadığı belli değil, ancak, Jung'un ne kadar popüler olduğu düşünüldüğünde, bu olasılık alanının dışında değil. Belki Squid Game ikinci sezon, geçmişe dönüşler aracılığıyla Sae-byeok hakkında yeni bilgiler sunabilir. Bu, karakteri ölümünü baltalamadan Güney Kore şovuna yaratıcı bir şekilde dahil etmenin harika bir yolu olur.

İkinci sezon hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak, Squid Game'in ilk sezon finali, devamı için net bir anlatım yolu oluşturdu. Gi-hun'un VIP'lerin ve yeraltındaki ölümcül rekabeti yöneten herkesin peşine düşmesi bekleniyor. Hwang, serinin ikinci yılında yeni oyunlar olacağını söyledi, bu da yeni rakiplerle birlikte başka bir oyun seti olacağı anlamına geliyor. Ancak, bazı eski karakterleri tekrar görmekten zarar gelmez.



beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galatasaray tribünlerinde Squid Game koreografisi: Hazırsanız oyuna başlıyoruz CORDON BLEU Galatasaray 0 21 Kasım 2021 19:42
Tüm dünyayı kasıp kavuran Squid Game dizisi hayranlarına müjde! İkinci sezonu çekilecek CORDON BLEU Magazin Haberleri 0 09 Kasım 2021 23:04
Squid Game - Netflix Dizisi / 2021 Gülümse Dizi Önerileriniz 3 09 Kasım 2021 02:37
Squid Game koltuğunu kaybetti! CeRoN Teknoloji Dünyasından Son Haberler 1 18 Ekim 2021 12:21
Hindistan polisinden trafik kurallarına Squid Game çözümü! NurSima Dünyadan Haberler 0 15 Ekim 2021 13:04