IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2015, 17:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YAHOO! MUSIC VE DAHA FAZLASI




Yahoo! Music, Yahoo!’nun sahibi olduğu ve internet radyosu, müzik videoları, haberler, sanatçı bilgileri ve orijinal programlama gibi müzik servisleri sağlayan bir internet sitesidir.

Yahoo! Music, “LAUNCH” adında bir internet sitesi ve dergi olarak LAUNCH Media tarafından kuruldu. Yahoo!, siteyi 2001 yılında 12 milyon dolara satın aldı. LAUNCH’un adı daha sonra “Yahoo! Music” olarak değiştirildi ve Şubat 2005’te “Y! Music” olarak da kısaltılmaya başladı. LAUNCH’un LAUNCHcast internet radyosu ve müzik videosu hizmetleri, müzik ve biyografi bilgilerinin de seçilebileceği sanatçı profilleriyle birlikte Yahoo! Music’e entegre edildi.

Haziran 2008’de sitenin eski içeriği kaldırıldı ve yeni site hizmete girdi.

YAHOO! HOTJOBS-YAHOO! FİNANS-YAHOO!GAMES

Yahoo! Hotjobs bölümünden iş arama olanağıda sunmakta.

Yahoo!Finans bütün dünya piyasalarındaki endeksler, pariteler, faiz oranları bulunabilir.

Yahoo! Games bölümünde ise oyunlar oynanabilmektedir.

AHOO! NEWS

Yahoo! News bölümünden dünyadaki gelişmeler takip edilebilmektedir.

Yahoo News Digest, Yahoo tarafından geliştirilen resmi haber uygulamasıdır. Size günün önemli haberlerini ve özetlerini getiren bir uygulamadır.

Size dünyanın her yerinden haberlerini, özetlerini sunar ve size bu şekilde gündemde neler olup bittiğini bildirir.

YAHOO! LUNCH CAST RADİO

Yahoo! Music dahilinde sunulan Yahoo! LAUNCHcast Radio ise ilk içerikli çevrimiçi radyo olma özelliğine sahiptir. Kullanıcılar parçalara oy vererek kendi zevklerine göre kanal oluşturabilmekte ve bunu kaliteli bir sesle çevrim içi olarak dinleyebilmektedirler. 2008 son aylarında Türkçe olarak hizmete sunulmuştur.

YAHOO! MESSENGER

Yahoo! Messenger, Yahoo firmasının çıkardığı sesli ve görüntülü sohbet imkânı da bulunan ücretsiz çevrim içi anlık mesajlaşma yazılımıdır. Mesajlaşmanın yanında birçok özelliği bulunan Yahoo Messenger’ın Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.

Yahoo Messenger özellikle ABD’de çok yaygın olarak kullanılmasına rağmen, Türkçe olarak sunulmadığı ve MSN Messenger’ın Windows işletim sistemiyle birlikte gelmesi nedeniyle Türk kullanıcılar arasında pek tutulmamıştır.

YAHOO! MOVİE

Dünyanın en popüler portallarından biri olan Yahoo! ‘nun sinemaseverlerin yakından takip ettiği film platformu olan Yahoo! Movies’dir. Kullanıcılara birçok konuda hizmet veren Yahoo!, bu servisi ile sinema dünyasından en son haberleri, filmleri ve kritikleri derleyerek kullanıcılarına kapsamlı bir film platformu kurmayı amaçlıyor.

SAĞLADIĞI İMKANLAR

Sunduğu hizmetlerden Yahoo Messenger özellikle ABD’de çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Sunduğu ücretsiz e-posta hizmetinin sığası “unlimited storage” savsözüyle bir ilk olarak sınırsızdır.

Yahoo! Movie ve Yahoo! Music şu anda dünyanın en büyük belgeliğini ve altyapısını oluşturmaktadır. Söylenenlere göre Yahoo! Music dünyada tüm müzik sektörüne tek başına karşı koyabilecek güçtedir.

Bunların dışında Yahoo! Hotjobs bölümünden iş arama olanağı da sunmakta.Yahoo! Finans bölümünden pek çok borsa endeksi ve hisse senedi hakkında ayrıntılı bilgiler alınabilmektedir.Yahoo! News bölümünden dünyadaki gelişmeler takip edilebilmekte ve Yahoo! Games bölümünde ise oyunlar oynanabilmektedir.

4 Şubat 2008 tarihinde Microsoft, Yahoo! Inc. için 44.6 milyar dolarlık bir teklif yapmıştır. Yahoo! ise bu teklifi reddetmiştir.

Yahoo! Inc., Stanford Üniversitesi öğrencileri Jerry Yang ve David Filo tarafından kurulmuş bir portaldır.

İlk başlarda arama motoru olarak hizmet vermesine rağmen zamanla e-posta,anında iletileşme, e-posta grubu ve benzeri hizmetler de sunarak pazarda hâkim olmaya çalışmıştır.

Yahoo! hizmetlerinin ulaşılabildiği Yahoo.com, günde 7 milyar sayfa gösterimiyle dünyanın en çok ziyaret edilen 5. sitesidir.

__________________
Sana bu satırı bir hastanenin morgundan yazıyorum. 'La vie en rose'
çalıyor. Beni terk ettiğini hatırlıyorum, bütün cesetler yas tutuyor..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
daha, fazlasi, ircforumlari, music, ve, yahoo, yahoo haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yahoo'dan yeni bir satın alma daha hayLaz Yahoo 0 08 Temmuz 2013 05:33