IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2010, 08:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ferhat Göçer ve Kulaklığı Yollarını Ayırıyor




Ferhat Göçer ve Kulaklığı Yollarını Ayırıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaşan ve müzik dünyasında ayrılmaz bir ikili olarak görülen Ferhat Göçer ve kulaklığı arasında bugünlerde soğuk rüzgarlar esiyor. Bir süredir araları bozuk olan ikilinin yollarını ayırmak üzere olduğu yolundaki söylentiler kulaktan kulağa yayılırken, konuyla ilgili ilk açıklama bu sabah Ferhat Göçer cephesinden geldi.
Bugüne kadar kulaklığıyla arasında herhangi bir sorun olmadığını söyleyen ve ayrılık söylentilerini ısrarla yalanlayan ünlü sanatçı, son olarak dün gece Manisa'da verdiği konser sonrası ilk kez iddiaları doğrulayarak, yıllardır gerek televizyon programlarında, gerekse konser ve klip görüntülerinde kendisiyle aynı kareyi paylaşan kulaklığından, önümüzdeki günlerde cerrahi bir operasyonla ayrılacağını açıkladı.
Konser sonrası düzenlenen basın toplantısında, ayrılık kararını kendisinin aldığını belirten başarılı sanatçı, "Giderek ağırlaşan bu yükü artık taşımak istemediğime karar verdim, sanıyorum herkes için de en doğrusu bu oldu" diyerek samimi açıklamalarda bulundu. Göçer'in, oldukça duygusal bir havada gerçekleşen basın toplantısından bazı satır başları şu şekilde:
"İlk başlarda, biraz da şöhretimi ona borçlu olduğum için, kulaklığımla aramızda duygusal bir bağ vardı. İnsanlar beni kulaklığımla tanımış, öyle sevmişlerdi. Nereye gitsem yanımda olması, nasıl desem, bana belli bir güven sağlıyordu. Ancak şöhret basamaklarını birer birer tırmanmaya başladıkça, ilişkimiz de bozulma sinyalleri vermeye başladı..." Dostluk rekabete dönüştü
"Çekimlerde, konserlerde hep o ön plandaydı. Kulaklığım olmadan sokağa çıktığımda kimse beni tanımıyordu. Bir süre sonra sonra insanlar belki de haklı olarak onsuz yapamayacağımı düşünmeye başladılar. Aramızdaki o güzel dostluk ister istemez yerini yıpratıcı bir rekabete bıraktı. Bir de nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde yıllar geçtikçe kulaklığımın boyutu da gittikçe büyümeye başladı. Her şeyi geçtim sırf ağırlığını taşımak bile başlı başına bir külfet haline geldi benim için." Telekulak Endişesi
Son zamanlarda patlayan telekulak skandallarının da ayrılık kararı almasında etkili olduğunu belirten Ferhat Göçer "Rakiplerimi dinlettiğim, şarkı sözlerini sufle aldığım gibi asılsız söylentiler ortaya atıldığında, artık ayrılma vaktimizin geldiğini anladım. Neticede "efendi doktor şarkıcı" olarak halka malolmuş bir sanatçıyım, bir kulaklıkla bu derece samimi olmanın imajıma zarar vermesinden korktum." diyerek açıklamalarına devam etti. Toplantının sonunda, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek operasyon sonrası konserlerine hemen devam edebileceğinin müjdesini veren ünlü sanatçı, kulaklıkla beraber ayrılmaz bir parçası olan dar ceketiyle ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayırıyor, ferhat, kulaklığı, ve, yollarını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Xiaomi ve MediaTek yollarını ayırıyor Swat Xiaomi 0 25 Kasım 2014 22:24
Ferhat Göçer - Gül ki Lcia D, E, F, G 0 30 Eylül 2014 21:23
Ferhat Göçer - Bir Dua Gibi Lcia D, E, F, G 0 30 Eylül 2014 21:06
Ferhat Göçer - Git taLia D, E, F, G 0 20 Kasım 2013 18:00