IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2010, 08:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2 Yaşındaki Yetenek, Avrupa'nın Devlerini Peşinden Koşturuyor




2 Yaşındaki Yetenek, Avrupa'nın Devlerini Peşinden Koşturuyor

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Liglerin bitmesine sayılı haftalar kala transfer çalışmalarına hız veren Barcelona, Chelsea, Arsenal ve Lyon gibi Avrupa'nın dev ekipleri, her sene olduğu gibi yine önceliği geleceğin yıldızı olabilecek isimlerine verdiler. Transferin bu yılki gözdesi ise 2 yaşını geçtiğimiz hafta dolduran genç yetenek Ersin Özbükey oldu.
Bonservisi Ailesinin Elinde
Endüstriyelleşen futbol dünyasında yaşanan ekonomik problemlerle beraber gözünü genç yeteneklere diken Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, bu sefer henüz 2 yaşındaki bir Türk yetenek için birbirleriyle kıyasıya yarışıyorlar. Avrupa devlerinin, yeteneğini ailesinin bile farkedemediği, hatta henüz nüfus cüzdanı bile çıkarılmamış bir futbolcu adayını nasıl keşfettikleri merak konusu olurken, altyapıya verdiği önemle bilinen Arsenal, Özbükey ailesi ile transfer görüşmelerine gelen ilk kulüp oldu.
Minik Ersin'in transferi için ailesi ile çeşitli temaslarda bulunan Arsenalli yönetici Tony Adams, transfer sürecini şu sözlerle değerlendirdi: "Ersin'in bonservisi ailesinin elinde. Biz kendilerine teklifimizi ilettik, onlar da düşünmek için süre istediler. Kendisi henüz 2 yaşında olduğu için yetiştirme parasının çok da yüksek olacağını zannetmiyoruz. Bu yaştaki bir çocuğa yatırım yapmak belki garip gelebilir ancak yetiştirme parası ödememek için gelecek yıllarda genetik mirasların takibe alınması bile ihtimaller dahilinde. Herkes kendini şimdiden 'Damızlık Futbolcu' sistemine ve sperm transferi için yaşanacak kıyasıya rekabete hazırlasın."
"Fiziksel Olarak Kendini Geliştirmeli" Ersin bebeği iki yıldır dikkatle izlediklerini vurgulayan Tony Adams, "Ersin'in yeteneklerinden bahsetmek anlamsız. Zaten herkes bunun farkındandır diye düşünüyoruz. Ancak ne yazık ki Türk futbolcuların genelinde olduğu gibi bazı fiziksel problemleri var. Henüz yürümeye tam adapte olduğunu bile söylemek zor, bacaklarını kuvvetlendirmesi şart." dedi. Yetenek olarak Türk futbolcularının, Avrupalı meslektaşlarından hiçbir eksiklerinin bulunmadığının da altını çizen Adams, "Ne yazık ki disiplin açısından aynı şeyleri söylemem pek mümkün değil. Ancak umuyorum ki Ersin'i kadromuza kattıktan sonra bu mental eksikliklerini de gidereceğiz. Tabii genç oyuncunun da bunu bizim kadar istemesi şart. Profesyonelliğin gereğini yerine getirip, yatma kalkma saatlerine dikkat etmeli, mama düzenine özen göstermeli. Bu seviyeye gelmiş bir futbolcu adayının, daha hala gece ağlayarak uyanıyor olması kabul edilemez." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, devlerini, koşturuyor, peşinden, yetenek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Putin yasaları internet devlerini kitliyor! Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 30 Eylül 2014 19:30
Yetenek ve Yetenek Seçimi Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 21 Şubat 2012 20:19
Devlerini birbirine düşürdü! Coder Haber Arşivi 0 19 Ocak 2010 19:00