IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2010, 21:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fifa 2011 'in Yeni Yüzü Sabri!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Galatasaray'ın son yıllarda yetiştirdiği ve bu sene Avrupa'nın üç büyük liginden birine transferine kesin gözüyle bakılan Sabri Sarıoğlu, bu günlerde futbolunun yanı sıra, dünyanın en büyük oyun firmalarından biri olan EA SPORTS ile yaptığı sözleşme ile konuşuluyor.

EA SPORTS'un en çok satan bilgisayar oyunu olan FIFA serisinin yeni oyununun geliştirilmesi esnasında, Galatasaraylı Sabri'nin hareketleri "motion capture" teknolojisi ile oyuna aktarıldı. Bilindiği üzere EA SPORTS, geçmiş yıllarda Henry, Ronaldinho ve Rooney gibi yıldızlarla çalışmıştı. Saatler süren çalışmalar boyunca, Sabri'ye topla yaptığı ve yapamadığı her hareketi kaydeden özel giysiler giydirildi.

OYUNUN TANITIM KOKTEYLİ, YILDIZLARI BİRARAYA GETİRDİ

Perşembe günü, Los Angeles'da düzenlenen kokteyl, yıldızlar geçidine sahne oldu. Ankaraspor ve Bucaspor futbol takımı geceye tam kadro katılarak Sabri'ye destek verdi. Dev ekranda, Sabri'nin Galatasaray'da kaçırdığı gollerin videosu gösterilirken, Barcelonalı Messi'nin gözlerinin dolduğu gözlendi.

SABRİ: GURUR DUYDUM

Sabri, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca olarak yaptığı basın toplantısında; "Burada olmak ve gençken başından kalkamadığım bir bilgisayar oyununa bu şekilde bir katkıda bulunmak rüya gibi. Her şeyden önce bu, Türkiye ve Türk futbolcusu için büyük bir tanıtım. EA SPORTS yetkilileri, bana bu teklifle geldiklerinde, düşünmeden kabul ettim. Hatta, EA SPORTS'un en önde gelen isimlerinden Andy Gray, MADDEN NFL 2011 adlı bilgisayar oyununda da benimle çalışmak istediklerini belirtti. Kulübüm ile anlaşılarsa neden olmasın." dedi.

Sabri'nin konuşması esnasında, Arsenalli futbolculardan gelen "Sabri, to the center, pull triple for us" ısrarlı tezahüratları üzerine, konuklara üçlü çektirdi.

EA SPORTS'DAN ANDY GRAY: MESLEK HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNÜYDÜ

Sabri'den sonra söz alan EA SPORTS CEO'su Andy Gray; " FIFA serisini her yıl, oyuncularımızın eleştirileri doğrultusunda geliştiriyoruz. Bize gelen en büyük şikayet, FIFA 2010'da uzaktan atılan bütün şutların gol olmasıydı. Bunu engellemek için en doğru tercihin Sabri olduğunu düşündük. Sabri, beraber çalıştığımız süre boyunca bizi yanıltmadı. Ayrıca, kendisinin Amerika'da olduğu kadar, İspanya, İtalya, İngiltere ve Fransa'da da tanınması bizim için büyük bir şanstı. Kendisini gelecek yıl Real Madrid formasıyla izlersek şaşırmayacağımdan eminim. Oyundaki futbolcuların bütün hareketleri Sabri'den aynen kopyalandı" diye konuştu. Andy Gray'in yardımcısı John Motson ise şirketinin önümüzdeki yılki hedefinin yine bir Türk oyuncu olan, Baki Mercimek olduğunu belirtti.

FIFA 2011, 4 Ekim'de bütün dünyada, kapağında Sabri'nin fotoğrafı olan özel kutusuyla satışa sunulacak. Oyunun kutusuyla birlikte Sabri maskesi, "5 BİN 713 ŞUT VE TEK GOL" adlı DVD ve kasatura gibi sürpriz hediyeler oyuncuları bekliyor. Oyunun korsanının çıkmasına karşı büyük önlemler alan şirket yetkilileri, korsan versiyonunda Sabri'nin tüm şutlarının gol olduğunu belirttiler.

__________________
everybody lies.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2011, fifa, sabri, yeni, yüzü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
FIFA 2011 vs PES 2011 Slipknot Bilgisayar Oyunları 0 21 Ağustos 2010 17:13