IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2010, 21:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tanjevic: "Başarımızı, günde en az 3 reklam filmi çekmeye borçluyuz."




2010 Dünya Basketbol Şampiyonasında şu ana kadar üçte üç yaparak başarılı bir performans ortaya koyan A Milli Basketbol Takımımızın koçu Bogdan Tanjevic, Yunanistan maçının ardından düzenlediği basın toplantısında başarılarının sırrını kamuoyu ile paylaştı. "Turnuvaya günde 3, yerine göre 4-5 reklam filmi çekerek çok sıkı bir şekilde hazırlandık." diyen kurt hoca, alınan sonuçların tesadüfi olmadığını ifade etti.
Yoğun set programı
2010 Dünya Basketbol Şampiyonası tüm heyecanıyla sürerken, şu ana dek oynanan maçlarda oldukça başarılı bir grafik çizen A Milli Basketbol takımında yüzler gülüyor. 12 Dev Adam'ın dün akşam zorlu Yunanistan engelini güzel bir oyunla geçmesinin ardından basın mensuplarının karşısına geçen koç Bogdan Tanjevic, takımın başarısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"Bu şampiyonaya önceki turnuvalardan farklı olarak çok daha fazla reklam filmi çekerek hazırlandık. Yoğun set programı sayesinde hem kolayca forma girdik, hem de çok eğlendik." diyen deneyimli teknik adam, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Diğer turnuvalarda takımın 1, hadi bilemediniz 2 sponsoru olduğundan reklam çekimleri de sınırlı oluyordu. Ancak bu kez durum farklı. Garanti'si geliyor, Ülker'i gidiyor, o bitiyor Turkcell'i başlıyor, onun setinden çıkıyoruz Beko'nunkine koşuyoruz derken günde en az 3 reklam çekimimiz garanti. Bu yoğun tempo yüzünden çocuklar bir hayli yoruldu, evet, ama ter akıtmadan da başarı gelmiyor elbette ki..."
Çalışmalar ve çekimler daha da artacak
Reklam çekimlerinde doğru görüntüyü yakalayabilmek için defalarca aynı şeyleri yapmanın da kendileri için çok faydalı olduğunu belirten Tanjevic, "Orta sahadan gözü bağlı halde basket atma sahnesini çekelim derken farkında olmadan 1 hafta boyunca şut çalışması yapmış olduk. Ki bunun semeresini de turnuvadaki yüksek şut yüzdelerimizle alıyoruz zaten. Belki ekran başındakileri reklamlarımızla canlarından bezdirdik fakat olsun o kadar, buna değdi gördüğünüz gibi. Başarı için bizim olduğu kadar, tüm Türk halkının da de bazı fedakarlıklarda bulunması gerekiyor…” şeklinde sözlerini sürdürdü.
Deneyimli koç daha sonra, artık Yunanistan maçını geride bırakarak önlerindeki mücadelelere konsantre olmaları gerektiğine dikkat çekerken, "Bu aşamadan sonra yapacağımız her maç, bir öncekinden zorlu olacak. O yüzden çalışmalarımızı ve özellikle reklam çekimlerini daha da artırmamız gerekiyor... Yani tabii önce fiyatlarda anlaşabilirsek." dedi. Toplantının sonunda milli takımın Dünya Şampiyonası sonrasındaki planları ile ilgili de ipuçları veren Tanjevic, "Şu an ortada net bir şey yok ancak gelecek şampiyonalara gerekirse uzun metraj film çekerek hazırlanmayı düşünüyoruz. Turnuvada başarılı olamasak bile en azından bir kaç festivalden ödül mödül alıp yine ülkemizi başarıyla temsil etmiş oluruz..." diyerek, ilerleyen günlerde çok konuşulacak sözlere imza atmış oldu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basketbol, başarımızı günde en az 3 reklam filmi çekmeye borçluyuz, milli, tanjevic


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zekamızı "Beta Katenin" adlı proteine borçluyuz Asimavi Sağlık Köşesi 0 03 Temmuz 2008 17:09