IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2013, 01:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yandex Türkiye 2 yaşında





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yandex’in “Adalar” lansmanında, sektörün önde gelenleri, Yandex’in dünyadaki ilk Adaları ile tanıştılar.

Yandex.Türkiye, 20 Eylül Cuma akşamı, SuAda’da düzenlediği ve Türkiye internet sektörünün önde gelen temsilcileri ile basın mensuplarını ağırladığı davette, faaliyete geçişinin ikinci yıldönümünü kutladı. Yandex’in “Adalar” adlı yenilikçi arama platformunun da tanıtıldığı etkinlikte; Türkiye’de ve dünyada bir ilk olarak hedef kitlelerine arama sonuçları sayfası üzerinden hızlı çözümler sunmaya başlayan şirketlerin örnekleri de davetlilerle paylaşıldı. Etkinliğe ev sahibi olarak Yandex’in Kurucusu ve CEO’su Arkady Volozh ile Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ’ın yanı sıra tüm Yandex.Türkiye ekibi de katıldı.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yalçındağ: Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına destek olacak projelerimiz olacak

Lansmanın açılış konuşmasını yapan Mehmet Ali Yalçındağ, yerel bir yaklaşımla; Türkiye internet kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarını anlayan, onlarla aynı dili konuşan bir şirket olma hedefiyle 2 yıldır ilerleyen Yandex’in, Türkiye’nin sevilen, beğenilen, güvenilen bir markası olarak Türkiye internet ekosisteminde yerini aldığının altını çizdi. Yandex.com.tr’nin IAB ve Gemius verilerine göre Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 5. websitesi konumuna geldiğini söyleyen Yalçındağ: “Bunlar gurur verici gelişmeler ancak yeni ürünler ve internet hizmetleri sunmanın ötesinde, daha pek çok planımız, gerçekleştirmek istediğimiz bambaşka hayallerimiz var. Buradaki varlığımızı güçlendirmeyi ve faaliyetlerimizi bireysel faydaların yanı sıra ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına destek olacak projeleri gerçekleştirmeyi ana hedeflerimiz arasında görüyoruz,” dedi ve şöyle devam etti; “Türkiye, Yandex’in uluslararası yatırımları arasında çok önemli bir yere sahip. Türkiye’ye bir veri merkezi kurulması planlanıyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda duyurmuş olduğumuz ‘Yandex Akademi’, ülkemizin ilkleri arasına girecek önemli bir sosyal sorumluluk çalışmamız olacak ve yakın zamanda detaylarını sizlerle paylaşacağız.”

Volozh: Bundan sonra arama motorlarının nasıl olacağına kullanıcılar karar verecek

Yandex’in Türkiye vizyonu üzerine bir konuşma yapan Arkady Volozh ise, “İlk günden bu yana odağımız, Türkiye’deki kullanıcılarımıza yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunarak gündelik hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra yerel bir marka olmak oldu. Faaliyetlerimizi var gücümüzle bu doğrultuda sürdürüyor, hizmet kalitemizi her geçen gün artırıyoruz” dedi. “Adalar” platformuyla arama motoru sektörüne önemli bir yenilik getirdiklerini dile getiren Volozh, “Bu güne kadar arama motorlarını şekillendiren, nasıl olacaklarına karar verenler bizlerdik. Ancak artık yeni bir döneme giriyoruz. Buna Arama 2.0 diyebiliriz, biz Adalar diyoruz. Bundan böyle bir arama motorunun nasıl olması gerektiğine kullanıcılar karar verecek” dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İnternet sektörünün önde gelen isimlerinden GP Bullhound Direktörü Ali Dağlı, lansman akşamının bir diğer önemli konuşmacısıydı. İnternet sektöründeki son gelişmeler ve kullanıcıların beklentilerindeki hızlı artış üzerine bir konuşma yapan Dağlı, “Günümüzde arama motorları dahil birçok web servisinin hızla değişen beklentilere daha hızlı ayak uydurması gerekiyor. Bu bağlamda Yandex’in Adalar adlı yeni platformu beni özellikle heyecanlandıran örnekler arasında,” dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, türkiye, yandex, yaşında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yandex Türkiye Hizmetleri Sevda Yandex 0 31 Temmuz 2013 10:45
Yandex'ten Türkiye'ye özel tarayıcı Zen Yandex 0 28 Kasım 2012 13:23
Yandex Türkiye Aramaları Twitter'da Spartacus Yandex 0 20 Haziran 2012 23:50
Yandex, Türkiye'de yüz binlere ulaşıyor! Pargali Yandex 0 13 Mart 2012 07:22
Yandex'le Türkiye'de bir ilk! (Resimli) KarakıZ Ağ, Network ve Networking 0 19 Ekim 2011 20:30