IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2024, 15:53   #1
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 6. sınıf öğrencisi, ekmeğin küflenmesini geciktiren doğal katkı maddesi üretti




Aynen ya fırıncılar bu işe çok bozulacak ...

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaymak, tahin, baklava... Bazı gıdalarda katkı maddesi yasaklandı Zeytin Sağlık Haberleri 1 17 Ekim 2023 15:28
8'inci sınıf öğrencisi akıllı kask üretti xena Mucitler ve İcatları 0 22 Mayıs 2019 12:27
Lise öğrencisi Soner Kaya insansız mini tank üretti xena Bilim Dünyasından Son Haberler 2 06 Mayıs 2019 10:11
Gıda Katkı Maddesi Nedir? xena Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 03 Şubat 2013 21:44