IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Derya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2024, 22:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başakşehir'de gölette boğulan kardeşlerle ilgili ortaya çıkan detaylar kahretti




Başakşehir'de gölette boğulan kardeşlerle ilgili ortaya çıkan detaylar kahretti


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başakşehir'de girdikleri gölette boğularak can veren 11 ve 17 yaşlarındaki Mısır uyruklu kardeşlerle ilgili kahreden detaylar ortaya çıktı. Kardeşlerin cansız bedenlerinin sudan birbirlerine sarılmış halde çıkarıldığı, babalarının da 9 yıl önce Mısır'da bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul Başakşehir'de girdikleri gölette hayatlarını kaybeden Mısır uyruklu kardeşlerle ilgili detaylar hüzne boğdu. Kardeşlerin son nefeslerini verirken birbirlerine sarıldığı, babalarının da 9 yıl önce Mısır'da bir trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.

2 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Mısır uyruklu olduğu öğrenilen 3 çocuk, dün akşam saat 19.00 sıralarında Kayabaşı Mahallesi 24. Bölge'deki gölete girdi. Çocuklardan biri sudan kendi çabalarıyla çıkarken 2 çocuk gölette çırpınırken gözden kayboldu. İki arkadaşı için yardım isteyen çocuğun ihbarı üzerine olay yerine, AFAD, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İBB'ye bağlı Su Altı Arama Kurtarma (İSAK) ekiplerinin de katıldığı çalışma sonrası 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların cenazeleri Adli Tıp Kurum Morgu'na kaldırıldı.

BABALARI 9 YIL ÖNCE TRAFİK KAZASINDA ÖLMÜŞ

Gölette boğulan iki kardeşin 11 yaşındaki Basel Ahmed Muhammed ile 7 yaşındaki Fares Ahmed Muhammed olduğu tespit edildi. Anneleri Mai Abdelmohsin ile 6 yıldır İstanbul'da yaşadığı öğrenilen iki kardeşin babalarının 9 yıl önce Mısır'da bir trafik kazasında öldüğü öğrenildi.

BİRBİRLERİNE SARILI HALDE BULUNDU

Mısırlı ailenin komşusu Mehmet Aydın, çocukların girdiği gölet etrafında hiçbir güvenlik önlemi olmadığını iddia ederek şunları söyledi: "Bir yapay gölet vardı orada çocuklar suya giriyorlar. Küçüğü girdiği zaman büyüğü de onu kurtarmak için giriyor, çırpınıyor. Dibi bataklık olduğu için ikisi de orada rahmetli oluyor. Ortada biraz derin yer vardı. Orada ikisi de birbirine sarılmış olarak rahmetli oluyorlar. Gölete girmek yasak, dibinde çamur var balçık var. Hayvanlar su içiyor oradan.

"YETKİLİLER BİR AN ÖNCE BURAYI KAPATMALI"

Onun için yetkililerin bir an önce kapatmaları lazım. Biz orada bulunduğumuz süre içinde çocukları oraya sokmuyorduk. Nasıl olduysa dalgınlıkla çocuklar gitmişler. Kendimiz alıyorduk göndermiyorduk, geçen sene yapay göle bahçe yaptık, hobi bahçeleri. Çocukları göndermiyorduk oraya. Bu da işte Allah'ın takdiri mi ihmalkarlık mı küçük giriyor, büyük de onu kurtarmak için giriyor." dedi.


"ANNELERİ DE KURTARMAK İÇİN SUYA ATLAMIŞ"

Komşu Aydın, "Zaten babaları da rahmetli olmuştu trafik kazasında. Biz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorduk. Kadının elbiselerini falan getirdik, o da atlıyor suya kurtarmak için. Yani onlar önlem almak için haber verdi kendi konsolosluklarına. Mısırlı kendileri. Zaten babası rahmetli olmuştu. Annesi de İngilizce öğretmeniydi orada." dedi. İki kardeşin cenazesinin defin işlemleri için Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alınması bekleniyor. Hayatını kaybeden 2 çocuğun cenazesinin defin işlemleri için Adli Tıp Kurumu'ndan sevki bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
"Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür."
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Alt 14 Mayıs 2024, 13:53   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Başakşehir'de gölette boğulan kardeşlerle ilgili ortaya çıkan detaylar kahretti




Allah o kadina sabir versin, ne cok agir bir imtihan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dereye uçan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetmişti! Ceren'in ortaya çıkan son görüntüleri kahretti CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 1 30 Ocak 2023 22:18
Sıla'yı öldüren katil zanlısıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Zeka testinden 68 almış CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 2 19 Şubat 2022 12:07
Bensu Narlı cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Katil, teyzesinin kocasıymış Emre Güncel ve Son Dakika Haberler 0 14 Mart 2021 17:10
iPhone 7'yle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı AngeL Apple 0 05 Aralık 2015 19:03
IŞİD'le ilgili ilk kez ortaya çıkan şok gerçek Seth Haber Arşivi 0 03 Kasım 2014 13:03