IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2019, 15:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
140 Bin TL'lik Dünyanın İlk Altın Banka Kartı Basıldı




Fiyatı 140 Bin TL Olan Dünyanın İlk Altın Banka Kartı Basıldı

İngiltere Darphanesi, dünyanın ilk 18 ayar altın banka kartını bastı. İlk etapta 50 adet üretilen "Raris" isimli kart, 23 bin 700 dolar karşılığında satılacak. Tahmin edebileceğiniz gibi bu banka kartına sahip olmak için sağlam bir banka hesabına sahip olmanız gerekiyor.

Günümüzde bankacılık işlemleri genel olarak banka ve kredi kartları aracılığıyla yapılıyor. Bu kartlar genel olarak plastik bir yapıda oluyor ve kimilerinin temassız olarak çalışabilme özelliği de bulunuyor. Ancak İngiltere Darphanesi Royal Mint tarafından basılan ve ilk etapta sadece 50 adet üretilen bir banka kartı, tamı tamına 23 bin 700 dolardan (yaklaşık 140 bin TL) alıcı buluyor. Bunun nedeni ise bu kartın 18 ayar altından üretilmiş olması.

Royal Mint 18 ayar altından üretilen bu kartın, tarz sahibi ve lüks ürünlere değer veren kişiler için üretildiğini açıkladı. Ancak bu karta sahip olabilmeniz için 140 bin TL'yi gözden çıkarabilmeniz gerekiyor. Ayrıca bu parayı gözden çıkarsanız bile "Raris" olarak isimlendirilen bu karttan sadece 50 adet üretildiği için, elinizi çabuk da tutmanız gerekiyor.

Karşınızda 18 ayar altın banka kartı Raris



Raris isimli banka kartının üzerinde müşterinin ismi ve imzası bulunuyor. Royal Mint, bu kartın tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlandığını söylüyor. Ancak bu kart, sadece hesap kartı olarak kullanılabiliyor. Yani Raris'i kredi kartı olarak kullanmak mümkün değil. Bu karttan yapılan harcamalar, müşterilerin hesap bakiyelerinden düşüyor. Ayrıca bu kartın belki de en "dikkat çekici" yanı dünyanın neresinde kullanılırsa kullanılsın, işlem ücreti kesmiyor olması.

Royal Mint tarafından yapılan açıklamalarda Raris'in müşterilere, pek çok alanda fayda sağlayacağı ifade edildi. Öyle ki müşteriler, bu kart ile otel gibi yerlerde sıklıkla denk geldiğimiz "concierge" hizmeti gibi bazı ayrıcalıklardan faydalanabilecekler. İngiltere Darphanesi; geleceğin ödeme yöntemleriyle darphanenin 1.100 yıllık geleneklerini birleştirdiklerini ve ortaya Raris'in çıktığını söylüyorlar.




Alıntıdır:

__________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... "

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
18 ayar kart, altın kart, kredi kartı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aylık 3.90 TL 'den Başlayan SSD Disk Hosting Paketleri | Kredi kartı ile ödeme | Banka ile ödeme anindahosting YS Belgesiz Firma Kampanyaları 0 05 Mart 2017 20:29
POS'la banka hesabına altın yatırılacak Desmont Haber Arşivi 0 18 Aralık 2014 18:47
Kredi kartı kullanıcılarına altın öğütler aLya Haber Arşivi 0 15 Kasım 2011 13:49
Yargıtay: Banka kredi kartı ücreti alamaz Angel Haber Arşivi 0 14 Temmuz 2008 11:11