IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2021, 01:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yangında küle dönen evde bir tek Kur'an-ı Kerimler zarar görmedi




Antalya Manavgat'taki orman yangınları, bazı yerleşim yerlerini de etkiledi. Yangından etkilenen bölgelerden olan Aşağıışıklar Mahallesinde, işitme engelli olan ve cihazla iletişim kurabilen Ramazan Aydın'a ait olan 2 katlı müstakil ev yanarak tamamen küle döndü. Yangında küle dönen evde bulunan Kur'an-ı Kerimlere ise hiçbir şey olmadı. Söndürme çalışmaları sonrası evine giren Aydın, Kur'an-ı Kerimleri görünce şoke oldu.


Manavgat'ta 28 Temmuz Çarşamba günü, Aşağışıklar Mahallesi'nde bulunan evinden Çolaklı Mahallesi'nde olan yangına su taşımak için giden işitme engelli Ramazan Aydın, daha sonra evine geri döndü. Bir süre sonra koku ve seslere uyanan Aydın, yangının mahallesine doğru geldiğini anladı.
HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Aydın, ailesi ile birlikte bahçedeki hayvanlarını bir araca yükleyip güvenli bölgeye gitti. Talihsiz adam, bir süre sonra evinin olduğu bölgeye gelince itfaiye ekiplerini gördü. Yangından, Aydın'ın da evi etkilenmişti. İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alsa da Aydın'ın evi küle döndü. Soğutma çalışmaları sonrası evine giren Ramazan Aydın, hayatının şokunu yaşadı. Tamamen küle dönen evde yanmayan tek şey içerideki odada bulunan Kur'an-ı Kerimlerdi.

"İNŞALLAH KUR'AN-I KERİMLER YANMAMIŞTIR"

Yanan evini görünce tek temennisinin Kur'an-ı Kerimlerin yanmamış olması olduğunu söyleyen işitme engelli afetzede Ramazan Aydın, "Çarşamba akşamı arkadaşımla birlikte Çolaklı'daki yangına su götürmek için gittik. 00.00 gibi eve döndük. Yattıktan sonra koku gelmeye başladı. Saat 02.00 gibi babam beni aradı. Yangın var dediler. Baktık buraya doğru geliyor, bahçenin arkasında 300'e yakın tavuk ve keçilerimiz vardı onları bir arabaya bindirdik ve bölgeden uzaklaştık. Canımızı zor kurtardık. Daha sonra evimin olduğu yere geldik. İtfaiye araçlarını gördüm. Evim yanıyordu. Söndürdüler, zor girdim eve baktım hiçbir şey kalmamış. Her şey yanmış. Evi geziyordum, İnşallah Kur'an-ı Kerimler yanmamıştır dedim. Bir baktım gerçekten yanmamış. Bir tanesi bile yanmamış. Evimin içerisinde hiçbir şeyim kalmadı, kül oldu. Bir tek Kur'an-ı Kerimler yanmadı" ifadelerini kullandı.
İşte küle dönen evden kareler;
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Milyon dolarlık yat küle döndü, zarar çok büyük CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 19 Temmuz 2021 20:22
Sahur vakti çıkan yangında ev küle döndü NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 02 Mayıs 2021 14:52
Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü! Muhtar, anbean kaydetti NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 15 Nisan 2021 13:31
Bursa'da çıkan yangında 2 ev küle döndü CORDON BLEU Haber Arşivi 1 29 Eylül 2020 18:14
Bursa'da çıkan yangında 3 kişinin yaşadığı ev küle döndü CORDON BLEU Haber Arşivi 0 27 Kasım 2019 03:05