![]() |
Domatesli Mıhlama MALZEMELER 2 Yemek kaşığı tereyağı 3 Yemek kaşığı mısır unu Yarım kase dil peyniri (veye koloti yani Karadeniz peyniri) 1 Tane domates 1,5 Su bardağı su Ve son olarak tuz YAPILIŞI Önce tereyağı bir tavada eritilerek içerisine elenmiş mısır ununu ilave ederiz 3-4 dakka kadar orta ateşte kavururuz sonra suyu ilave ederiz (suyu ilave ederken top top olmaması için azar azar ilave edilip karıstırılması icap eder)ufak ufak doğranmıs peynirimizi ilave ederiz sonra hemen rendelenmiş domatezimizi ilave ederiz ağır ateşte 10 dk pişiririz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:19. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk