09 Şubat 2010, 17:55 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Domatesli Mıhlama MALZEMELER 2 Yemek kaşığı tereyağı 3 Yemek kaşığı mısır unu Yarım kase dil peyniri (veye koloti yani Karadeniz peyniri) 1 Tane domates 1,5 Su bardağı su Ve son olarak tuz YAPILIŞI Önce tereyağı bir tavada eritilerek içerisine elenmiş mısır ununu ilave ederiz 3-4 dakka kadar orta ateşte kavururuz sonra suyu ilave ederiz (suyu ilave ederken top top olmaması için azar azar ilave edilip karıstırılması icap eder)ufak ufak doğranmıs peynirimizi ilave ederiz sonra hemen rendelenmiş domatezimizi ilave ederiz ağır ateşte 10 dk pişiririz. | |
|
Etiketler |
domatesli, mihlama, mıhlama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mıhlama tarifi | Lilith | İF'den Özgün Tarifler | 0 | 22 Eylül 2014 14:10 |
Patates Mıhlama (Erzincan Yöresi) | Elysian | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Mayıs 2014 11:10 |
Yöresel Yemekler - Kuymak (Mıhlama) | AnqeL | Yöresel Yemekler | 8 | 06 Ekim 2012 10:51 |
Soğanlı Patatesli Mıhlama | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:48 |
Patatesli Mıhlama | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:48 |