IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 17 Mayıs 2012, 20:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Chicken Breasts With Hollandaise Sauce - Soslu Tavuk Göğsü İngilizce Yemek Tarifi




Chicken breasts with a rich buttery Hollandaise sauce, served with hot cooked rice. The chicken breasts are simply poached, then they're placed on rice, topped with sauce, and broiled to perfection. Serve this dish with a tossed salad for a special weekend dinner or family meal.

Ingredients:

6 boneless chicken breast halves, without skin
1 small onion, quartered
1 teaspoon salt
1/4 teaspoon dried leaf thyme
1/4 teaspoon ground black pepper
hot cooked rice for 6 people
.
Hollandaise Sauce
6 large egg yolks
3 tablespoons lemon juice
1 cup butter
1/2 teaspoon salt
dash cayenne pepper

Preparation:

Prepare Hollandaise Sauce, below; cover and refrigerate to chill thoroughly.

In a large skillet over high heat, combine chicken, onion, salt, thyme, pepper, and water to cover. Bring to a boil then reduce heat to low; cover and simmer for 30 minutes, or until chicken is tender. Meanwhile prepare rice following package directions.

Preheat broiler. Place 6 small (serving-size) broiler-proof baking dishes or ramekins on a jelly roll pan. Spoon about 3/4 to 1 cup of the rice into each baking dish. With a slotted spoon, transfer a chicken breast half to each baking dish, placing on rice. Spoon 1/4 cup of the cooled Hollandaise sauce over each chicken breast. Place under broiler for 3 to 5 minutes, or until golden brown.
Serves 6.

Hollandaise Sauce: In a double boiler over hot water, whisk together the egg yolks and lemon juices. Add the 1 cup butter, about 1/3 at a time, to egg yolk mixture. Cook over hot, not boiling, water, beating constantly, until butter is melted and mixture is thickened. Remove from heat and stir in salt and cayenne pepper.

alıntı


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
breasts, hollandaise, sauce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Easy Chicken Fajita Soup - İngilizce Kolay Tavuk Fajita Çorbası Tarifi Liaaa Çorbalar 0 01 Mayıs 2012 16:21
Melissa's Chicken Spaghetti - İngilizce Tavuklu Spagetti tarifi Liaaa Makarnalar Pilavlar 0 01 Mayıs 2012 16:19
Chicken with Angel Hair Pasta - İngilizce Tavuklu Makarna Tarifi Liaaa Makarnalar Pilavlar 0 01 Mayıs 2012 16:14
Fried Chicken with Cumberland Sauce - İngilizce Soslu Tavuk Tarifi Liaaa Tavuk Yemekleri 0 01 Mayıs 2012 16:13
Meyveli Tavuk Göğsü Tarifi Resimli AnqeL Tatlılar 0 17 Mart 2012 12:18