![]() |
Klöse–Knödel Malzemeler 500 gr. Patates 1,5 bayat ekmek … 1 bardak süt 3-4 yeşil soğan 2 dal maydanoz 3 Yumurta Tuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı Patatesleri haşlayıp soğutun ve rendeleyin. Ekmekleri süt ile ıslatın.Patateslere, ekmeği,yumurta,yeşil soğan ve tuzu ekleyin. Kıvamlı patates hamuru hazirlayin. Avuc içi kadar toplar yapın. Bir tencerede su kaynatın. Suya patates toplarını atın. Patates toplarının parçalanmaması için ocağı kısık ateşe ayarlayın. Patates topları suyun üstüne ciktigi zaman kevgirle alın. Servise hazırdır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk