03 Şubat 2013, 12:07 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Klöse–Knödel Malzemeler 500 gr. Patates 1,5 bayat ekmek … 1 bardak süt 3-4 yeşil soğan 2 dal maydanoz 3 Yumurta Tuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hazırlanışı Patatesleri haşlayıp soğutun ve rendeleyin. Ekmekleri süt ile ıslatın.Patateslere, ekmeği,yumurta,yeşil soğan ve tuzu ekleyin. Kıvamlı patates hamuru hazirlayin. Avuc içi kadar toplar yapın. Bir tencerede su kaynatın. Suya patates toplarını atın. Patates toplarının parçalanmaması için ocağı kısık ateşe ayarlayın. Patates topları suyun üstüne ciktigi zaman kevgirle alın. Servise hazırdır. | |
|
Etiketler |
klöse–knödel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |