Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2013, 12:07   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Klöse–Knödel




Malzemeler
500 gr. Patates
1,5 bayat ekmek
… 1 bardak süt
3-4 yeşil soğan
2 dal maydanoz
3 Yumurta
Tuz


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hazırlanışı
Patatesleri haşlayıp soğutun ve rendeleyin. Ekmekleri süt ile ıslatın.Patateslere, ekmeği,yumurta,yeşil soğan ve tuzu ekleyin. Kıvamlı patates hamuru hazirlayin. Avuc içi kadar toplar yapın. Bir tencerede su kaynatın. Suya patates toplarını atın. Patates toplarının parçalanmaması için ocağı kısık ateşe ayarlayın. Patates topları suyun üstüne ciktigi zaman kevgirle alın. Servise hazırdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan