![]() |
Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Hardal sosu aldım malum cimrilikte var az sjsjsj bu sos elimde kaldı yazık çöp olmasin dedimdi nerelerde kullanabilirim bu hardal sosunu bi deyiverin sjsjs 😅😅😅 |
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Lahmacun da :gulucuk: |
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Alıntı:
|
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Hamburger köftesi yaparken içine sıkarsan kıvam alır lezzet verir :gulucuk: |
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Alıntı:
|
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Alıntı:
|
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel ablam akşam akşam nerden esti hardal kafamda deli sorular :hahah::hahah::gulucuk: |
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Alıntı:
Ben sevemedim gardaşım tadını damak tadına uymuyor ama sosisli sandviçte falan sevenler var dndjd |
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:09 -->-> Daha önceki mesaj 22:08 -- Alıntı:
|
Cevap: Hardalı nelerde kullanabiliriz canlarim bi yardım edin sjsjs Hardal Kullanıldığı Yerler : Siyah hardal otu ya da beyaz hardal otu bitkilerinin tohumları ya da bu tohumların öğütülmüş hali baharat olarak kullanılır. Keskin ve yakıcı bir tadı vardır. Sos olarak ve soslara sarımsı renk vermek için zerdeçal ile birlikte kullanılır. Bütün haldeki hardal tohumları turşu salamuralarında, et ve deniz ürünleri pişirmede kullanılabilir. Lahana turşusu ve yağlı salamuraları tatlandırmak için kullanılır. Hindistan‘da tereyağında kızartılıp patlatılan tohumlar hoş kokuları ile garnitürlerde veya çeşni olarak yemeklerde kullanılır. Toz hardal da içeceklere ve fırında yapılan bazı yemeklere katılır. Kahverengi tohumlar köri hazırlamak için diğer baharatlarla karıştırılır. Brassica juncea cinsinden hardal yağı elde edilebilir. Toz hardal, ızgara sosları, fırınlanmış sebzeler ve yumurtalarda kullanılabilir. Tatlıdan acıya ve keskin kokuludan yumuşak tatlara kadar hardal sosları bulmak mümkündür. Et yemeklerinde, özellikle av etlerinden yapılan yemeklerde, yumurta ve sebzelerden yapılan salatalarda da hardal sosu kullanılabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:33. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk