IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2014, 14:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaçak dizisinde Yağmur Tanrısevsin rüzgarı esti




ATV ekranın sevilen dizisi Kaçak'ın oyuncu kadrosuna katılan Haluk Bilginer ve Yağmur Tanrısevsin ikilisi diziye damga vuruyor. Güneşi Beklerken dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu yine adından çok sık söz ettiriyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Serhat ve ekibi Dehvani'nin yaptığı pazarlıkta son noktaya gelecek. Dehvani, Serhat ve ekibinin sır perdesini aralamasına mani olabilecek mi?

Faysal ile Merve'nin Tülay'ı bulmak için beraber çıkacakları yol, onları bir adım daha yakınlaştıracak. Merve, Faysal'ın içinde saklı olan adamı çözmeye çalışırken Cemile ve Muhsin, Tülay için yarattıkları yalana Faysal'ı inandırabilecekler mi?

Burak, Kel Sait ile her geçen gün daha zorlaşan bir hayata alışmaya çalışırken ondan istenecek görevi yerine getirebilecek mi?

Serhat ve ekibi, Ertan ve Erol cephesini kızıştıracak. Ertan, yaptığı pazarlık ile Katerina'yı soktuğu zor durumdan kurtarabilecek mi? Katerina'nın Ertan'la ilişkisi nasıl etkilenecek?


‘Kaçak’ ile ekranlara gelen Yağmur Tanrısevsin; “Tanınmak hayatımı değiştirmedi; yine aynı insan olarak yoluma devam ediyorum” diyor.

‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle büyük kitlelere adını duyuran Yağmur Tanrısevsin, şimdilerde ‘Kaçak’ dizisinde Haluk Bilginer’in kızını oynuyor. Elele dergisine konuşan Tanrısevsin, Oyuncu olmasının hayatında büyük değişiklikler yaratmadığını söyledi.

Tüm Türkiye sizi ‘Güneşi Beklerken’ dizisi ile tanıdı. Bu durum sizi nasıl etkiledi? ‘Güneşi Beklerken’ ilk projem değildi ama birçok ilki bir arada yaşadığım, oyunculuğuma katkıda bulunan önemli bir tecrübeydi. Dört gencin hikayesi üzerine kurulu olduğu için ve dördümüzün de ilk büyük projesi olduğu için egolar, kaprisler yoktu setimizde. Emre Kınay da bana çok özel bir hoca oldu.

Özlediniz mi seti?

Ekip arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz; birbirimizden kopmadık. Ama tabii set ortamı daha bağlayıcıydı, ortamımızı özlüyorum doğrusu.

Şimdi nasıl bir karakteri oynayacaksınız?

Rol açısından kalıplaşmak istemiyorum, o yüzden biraz dikkatli adım atmayı tercih ediyorum. Mutsuz bir yuvaya gözlerini açmış, şanssız bir kız çocuğunun hayat hikayesi var ‘Kaçak’ta. Her şeye rağmen hayata tutunan bir kız. Devamı sürpriz olsun…

DOĞALLIĞI ARIYORUM

Stilinizi nasıl tanımlarsınız?

Setlerde sürekli saç-makyaj yapıldığı için günlük hayatta doğallığı ve rahatlığı arıyorum. Sade olmayı seviyorum. Kalıpları sevmiyorum. Elbette bir galaya ya da ödül törenine giderken özen gösteriyorum.

Ne giyeceğinizi uzun uzun düşünür müsünüz?

Günlük hayatımda hayır, özel günlerde evet. Kafamı karıştıran bir şey olunca çok düşünürüm hatta arkadaşlarıma danışırım. ‘Tamam’ denilmeden dışarı çıkarsam bütün günüm etkilenir.

Modayı takip eder misiniz?

Çok fazla zaman ayırmıyorum buna ama Moda dergilerine bir göz atarım. Zaten birçok mağazada, moda olan ne ise o satılıyor. Alışverişe çıktığın anda nelerin ön planda olduğunu anlıyorsun. Bazen bir şey çok moda olduğunda bana itici gelebiliyor. Bana yakışmayan bir şeyi sırf moda oldu diye hayatta giymem.

Peki, hayatta nelerden vazgeçmezsiniz?

Kendim olmaktan vazgeçmiyorum. Herkesin olduğu gibi benim de kafamda bazı doğrularım var; ayrıntıcıyım, çok araştırırım. Kafam karışınca herkesten fikir alırım ama içimden geçeni yapmaktan vazgeçmem. Hislerim kuvvetlidir ve beni genelde yanıltmazlar.

EVLiLiK BANA ÇOK UZAK

Dizinin getirdiği popülerliğin ardından yeni hayatınıza alışabildiniz mi?

Dizi çok şeyi değiştirmedi hayatımda. Aynı insan olarak devam ediyorum yoluma. Güzel tepkiler alıyorum beni seven insanlardan. Bunlar beni mutlu ediyor. Sadece hareketlerime daha fazla dikkat ediyorum. Beni takip eden insanların büyük bir kısmı benden daha genç. Onlara yanlış örnek olmak istemiyorum. O yüzden elimden geleni yapıyorum.

Aşk, hayatınıza nasıl bir etki yapıyor?

Aşkla ilgili ön planda olmak istemiyorum. Özel hayatımla ilgili konuşarak insanları boş yere meşgul etmek doğru gelmiyor. Oyunculuğumun konuşulması beni daha çok mutlu eder. Sadece şunu söyleyebilirim; aşk gerçekten çok güzel ve hayat için ilham veren bir duygu.

Evlilik size yakın mı?

Şu an*da evlilik bana yakın olamayacak kadar uzak.

Mutluluk sizce bir tercih mi?

Kesinlikle Çünkü mutlu olduğun yeri bilmek çok önemli. Bildiğin zaman tercih sana kalıyor. Mutlu eden değerleri bir şekilde satın alabiliyorsun ama ondan daha değerli bir duygu var ki, onun hiçbir maddi karşılığı yok; huzur. İkisi bir araya gelince hayatın bonusu gibi oluyor bence.

Kendinize en çok ne için kızıyorsunuz?

Kararsızlığım yüzünden! Bir şeyler beni hep tedirgin ediyor. Sanırım fazla sorguluyo*rum ama hayat bana da akışına bırakmayı öğretecek tecrübelerimle bir gün. Buna inanıyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizisinde, esti, kacak, rüzgarı, tanrısevsin, yaĞmur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sertab Rüzgarı Esti! Thetis Haber Arşivi 0 30 Temmuz 2012 17:47
Aspendos'ta Zorba Rüzgarı Esti Thetis Kültür ve Sanat 0 05 Temmuz 2012 16:38
Karadeniz Rüzgarı Esti Bulut Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 16:55