IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2014, 14:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beni Böyle Sev'de kavga büyüyor




TRT 1 ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Beni Böyle Sev yeni bölümünde oldukça heyecanlı. Ömer Ayşem'e karşı hala bir şeyler hissediyor. Bu hisleri onu kavganın içine sürükleyecek. Furkan ve Seda'nın arasındaki yakınlaşma ise birilerinin canını sıkacak..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yeni bölümde neler olacak:

Reyhan ile Seda, Fahriye’nin kalbini tekrar kazanmak için çaba gösterseler de işler daha da berbat hale gelir. Fahriye ise dostlarının Feridun hakkında düşündüklerinden dolayı üzgündür. Öte yandan Feridun’un ona karşı git gide daha da yakın davranması onu mutlu etmiştir. Furkan ve Seda yeniden bir arada çalışmaya başlayınca Burak’ın canı iyiden iyiye sıkılmaya başlamıştır. Bozulduğunu belli etmemeye özen gösterir.


Genel Hikaye:

Trabzon’dan, İstanbul’a üniversitede okumak için gelen, hayata hep olumlu bakan, neşeli ve hareketli bir kızdır. Memleketlerinde köftecilik ile yaşamını sürdüren babasından hayatında ilk kez ayrı kalmıştır. Ayşem’in İstanbul’da çalabileceği tek kapı amcasınınkidir. Fakat bir gün yengesinin kendisini “istenmeyen yeğen” ilan ettiğini öğrenince evi terk eder.

Oyuncu Kadrosu:

Ömer Karatepe (Alper Saldıran) Zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen, mütevazı yaşam süren bir mimarlık öğrencisidir. Annesinin hayatına yön veren aşırı ilgisi ile yetişmiştir. Babası ise, onun okulunu bitirip şirketin başına geçmesini istemektedir. Ancak Ömer, bunun yerine bir fotoğraf tutkunu olmasının yanı sıra, iyi bir mimar olma hevesindedir. Ayşem'le evlenmesine yardımcı olan ve meslek edinecek kadar sevdiği fotoğrafçılığa, dedesinin ona küçükken aldığı eski makina ile başlamıştır.

Ayşem Keskin (Zeynep Çamcı) Akçaabat’tan İstanbul’a Matematik bölümünde burslu olarak okumaya gelmiş, deli dolu ve yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Trabzon’da köftecilik yapan babası Nail’den ilk kez ayrılmıştır. Annesi, o doğarken vefat etmiştir. Babası ona annesinin yokluğunu ne kadar hissettirmemeye çalışsa da, içten içe anne şefkatine muhtaç büyümüştür. İstanbul'da amcası İlyas'ın oturduğu evde kalmaktadır. Yengesinin fesatlıkları, evden ayrılmasına ve dolayısıyla Ömer ile tanışmasına vesile olur.

Haluk Aslan (Erdem Akakçe) Ömer ve Ayşem'in okul arkadaşıdır. 1995 yılında 3. sınıftayken, ekonomik sebeplerden dolayı Hukuk bölümüne devam edememiş ve okuldan atılmıştır. Karısının ısrarlarıyla okula geri döner. Sol görüşe sahip Haluk'un, Deniz ve Eylem adında iki çocuğu vardır. İzmit'te, çocuklarının adını verdiği "Den-lem" marka damacana suları satarak geçinmektedir. Babacan bir adamdır, arkadaşları için ne gerekiyorsa hemen yapmaya hazırdır.

Fahriye Paksoy (Bala Atabek) Ayşem’in ev arkadaşıdır. İki ağabeyi ile geçen çocukluğu süresince, onlar gibi erkeksi bir yapı kazanmıştır. Son derece sakin gibi görünür ve çok çabuk sinirlenmez, ancak sinirlenince tam anlamıyla deliye döner. Edebiyat bölümü öğrencisidir. Ayşem'in askerden dönen kuzeni Furkan'dan hoşlanmaktadır.

Reha Karatepe (Altan Gördüm) Ömer'in babasıdır. Yıllardır hayatını verdiği şirketinin yönetimini, artık yavaş yavaş oğluna devretmek istemektedir. Bu nedenle oğlunun bir birey olarak kendi ideallerinden ayrışan karakterini hiçbir zaman kabullenmez. Ayşem ile olan ilişkisinde de, her zaman karşı tarafta duracak ve onları ayırabilmek için elinden geleni yapacaktır. Oğluna en büyük iyiliği, sadece bu şekilde yapacağını düşünmektedir. Oğlunun yanı sıra, karısı ve kız kardeşi üzerindeki baskıcı karakteri, aile içerisinde sık sık tartışmalar çıkmasına yol açmaktadır.

Nadide Karatepe (Lale Mansur) Ömer'in annesidir. Reha ile başlangıçta bir mantık evliliği yapmasına rağmen, sonra eşine aşık olmuştur. Nadide oğlunu da tıpkı ailesinden gördüğü gibi aşırı korumacı bir tutumla yetiştirmiştir. Naif bir mizaca sahiptir.

Nail Keskin (Güven Kıraç) Ayşem'in babasıdır. Akçaabat doğumlu. Eşi Belkıs’ı, Ayşem’in doğumunda kaybeden Nail’in hayatında önemli iki şey kalmıştır: Kızı Ayşem ve Trabzon. Kızını tüm şefkati ile büyütmüş, evlilik çağına getirmiştir. Ancak kızının evlenmesi, yalnızlığını pekiştirmiştir. Sakin ve yapıcı bir mizaca sahiptir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beni, büyüyor, böyle, kavga, sevde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Beni seven böyle sevsin... Ruj IF Ekstra 0 20 Mart 2011 23:43
Veee kavga bÖyle baŞladi... MasteR06 Komedi ve Mizah 0 30 Aralık 2010 22:40