IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2014, 14:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocamın Ailesi'nde Yonca ölecek mi




Fox Tv'de yayınlanan eğlenceli dizi Kocamın Ailesi bu sefer üzücü sahnelere yer veriyor. Yonca'nın hastalığı olayların seyrini değiştirecek. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi yine herkesi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yonca’nın hastalığını öğrenen Tarık, karısını kaybetmemek için Ar Apartmanı’ndan taşınmaya hazır. Bu haberle yıkılan Gazanfer’in para bulma çabaları, onu tehlikeli sulara sürüklerken, Gülay’la Can cephesinde, aşk rüzgarları esmektedir. Miray’la Fatih’in arası, davetsiz bir misafirin gelişiyle yeniden allak bullak. Tülay’la Hakan'nın evliliği, son sınavını vermek üzere. Tüm bunlardan habersiz Yonca ise, hayatının en önemli kararını almaya hazırlanmakta.

Yonca
Selen Seyven
Tarık’ın İnsan Kaynakları Müdürü olan karısı. Güzel, başarılı, modern bir kadın. Yıllarca babasının kalabalık ailesinden annesinin neler çektiğini gördüğü için geniş aileye gıcık. Tarık’la evlenmesinin en büyük nedeni onun çöpsüz üzüm olması.

Tarık
Gökhan Alkan
5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Hikmet
Yıldız Kültür
Ar ailesinin babaannesi. Ailenin en büyüğü. Çocuklarının ve gelinlerinin annesi. Hayatta en büyük derdi 25 yıl önce kaybettiği torununu ölmeden önce bir kere bağrına basmak. Inançlı ve geleneksel değerleri olan bir kadın.

Şeniz
Yeşim Salkım
Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi

Gülay
Buse Arslan
Zafer’le Mukadder’in en küçük işveli kızları. Güzellik merkezinde çalışıyor, bakımlı, iyi giyinmeyi, şık yerlerde gezmeyi seven bir genç kız. Bahadır ilk sevgilisi ancak kendisini aldattığı için erkeklere inancını yitirmiş ve tüm erkekleri eğlenmek için etrafına topluyor. Onlardan hediyeler kabul edip, keyifli vakit geçiriyor ancak asla yanına fazla sokmuyor. Aslında gerçek aşkı bulmak istiyor.

Tülay
Füsun Kostak
Zafer’le Mukadder’in büyük kızı. 2 senelik bir üniversite bitirmişse de genç yaşta aşık olduğu Hakan’la evlenip mütevazi bir hayat yaşayan ev hanımı. Hayatı ailesinden ibaret.

Esma
Zuhal Yalçın
Yonca’nın delidolu annesi. Sıkıntıya gelemeyen, oğluna meftun bir anne. Gerektiğinde kızını acımasızca yermekten çekinmeyen, dobra bir kadın.

Zafer
Erman Okay
Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Gazanfer
Şehsuvar Aktaş
Hikmet’in bir işe yaramaz, aklı beş karış havada oğlu. Çalışmadan köşeyi dönmenin peşinde beceriksizce çabalamakta. Her şeyin kolayına kaçmaya çalışan, sürekli yemek yiyen, keyfine düşkün hayırsız ancak komik karakter.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ailesinde, kocamın, mi, yonca, Ölecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Camondo Ailesi (Komando Ailesi) Zen Tarih 0 12 Mayıs 2014 19:30
Dünyanın En Tatlı Ailesi :) IF Ailesi Sizlerle KraLiSHE Komedi ve Mizah 13 13 Nisan 2009 12:26