IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2014, 12:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ulan İstanbul Carlos ve Yaren'den yepyeni bir düet




Ulan İstanbul pazartesi akşamı Yaren ve Karlos'un yeni şarkısı "Tarzımsın Farzımsın !" ile yine adından çok konuşturacak. Bu bölümde ise ayrılma kararını Ceyhun’a aldırmaya çalışan çete, yüzüğü attırmak için türlü türlü oyunlar oynarlar. Nevizadeler’in daha önce hiç karşılaşmadıkları yönlerini gören Şehriban ve Ceyhun ise dehşete düşerler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kanal D'nin en eğlenceli dizilerinden Ulan İstanbul bu hafta çok güldürecek. Ceyhun evlilik için gün almak isteyince işler karışıyor. Kandemir ve çetesi Ceyhun ve ailesini soğutmak için her türlü sorunu çıkartıyorlar. Peki bu plan işe yarayacak mı? Ulan İstanbul yeni bölüm için nefesler tutuldu.

Polis baskınına uğrayan Kandemir ve çetesi neye uğradıklarını şaşırırlar. Yapılan otel baskınında El Zeker’in mücevher kaçakçısı olduğu anlaşılır. En zor anlarında karşılarına çıkan Ceyhun, bu kez farkında olamadan onların hayatlarını kurtarmıştır. Derya ile evlilik konusunda ısrar eden Ceyhun, Derya’nın hiçbir bahanesine kula asmaz ve nikah tarihi almayı kafaya koyar.

İşler iyice ciddiye binmiştir. Bu evcilik oyununu bir an önce bitirmek isteyen Kandemir ve çetesi Ceyhun’a yüzüğü attırmak için şekilden şekile girerler. Bunun için Kandemir’in her zamanki gibi bir planı vardır. Planları gereği Ceyhun'u kendilerinden iğrendirecek ve ona ayrılma kararı verdirteceklerdir. O yüzden de daha önce hiç olmadıkları kadar ‘pisleşirler’. Şehriban ve Ceyhun ise gördükleri manzaralar karşısında dumura uğramışlardır.

YENİ HEDEF: TEFECİ BİNDAL

‘Sevimli hırsızlar’ El Zeker operasyonundan eli boş dönmüş ve ne yapacaklarını kara kara düşünürlerken mahallerinde gezinen Tefeci Bindal’ı fark ederler. Tefeci Bindal borç karşılığı mahalleliye senet imzalatmakta ve vatandaşı dolandırmaktadır. Mahalle sakinlerini bu beladan temizlemeye karar veren çetenin kapısı bir akşam Ceyhun tarafınfan çalınır, genç komiser bu sefer hesap sormaya gelmiştir.

Otele baskın yapan polisin hedefinde Nevizadeler değil, El Zeker vardır:

Yeni bölümde neler olacak:

Kandemir ve çetesine polis baskını! Polisin otele baskın yapmasıyla El Zeker’in mücevher kaçakçısı olduğu ortaya çıkar. Yine en zor anlarında karşılarına çıkmayı başaran Ceyhun, bu kez farkında olmadan çetenin hayatını kurtarır. Ancak otelin çıkışında polisin sıkı bir güvenlik araması yaptığını gören çete, mücevherlerden kurtulmak zorundadır.

Evlilik konusunda ısrarını sürdüren Ceyhun, Derya’nın tüm bahanelerini görmezden gelip nikah tarihi almak ister. Ekibin artık bu evcilik oyununa bir dur demesi ve Ceyhun’un önünü kesmesi gerekir. Ayrılma kararını Ceyhun’a aldırmaya çalışan çete, yüzüğü attırmak için türlü türlü oyunlar oynarlar. Nevizadeler’in daha önce hiç karşılaşmadıkları yönlerini gören Şehriban ve Ceyhun ise dehşete düşerler.

El Zeker operasyonundan eli boş dönen çete, mahallede gezinen Tefeci Bindal’ı fark eder. Borç karşılığı garibanlara senet imzalatan Tefeci Bindal, çetenin yeni hedefi olur. Mahallelerini bu beladan temizlemek için kolları sıvayan çetenin kapısı ise beklenmedik bir şekilde çalınır. Gelen Ceyhun Komiser’dir. Üstelik bu sefer Nevizadeler’in kapısına hesap sormak için dayanmıştır…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bîr, carlos, düet, ulan, ve, yarenden, yepyeni, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ulan İstanbul'da Ceyhun'u soğutma çabaları Seth Yerli Diziler 0 27 Eylül 2014 18:48
Ulan İstanbul çetesi yeniden iş başında Seth Yerli Diziler 0 24 Eylül 2014 14:09
Ulan İstanbul 11.Bölüm Fragmanı Seth Yerli Diziler 0 01 Eylül 2014 01:22