IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ekim 2014, 11:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kara Para Aşk dizisinde nefes kesen operasyon




Ekranların izlenme rekorları kıran dizisi Kara Para Aşk'ta nefes kesen bir bölüm vardı. Ömer, Elif'in kendisinden neden uzak durduğunu öğrenir fakat işler daha çok karışır. Elif Roma'ya gidebilecek mi herkes bunu merak ediyor. Kara Para Aşk son bölüm hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yeni Bölümde neler olacak:

Ömer Komiser Ali'ye attığı yumrukla geri dönülmez bir yola girmiştir. Ali'nin uzaklaştırma fikrinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Hemen işlemleri başlatır. Ömer'in yetkileri elinden alınmış ve hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırılmıştır. Ömer buna sebep olan Tayyar ve Ali'yi yakalatmaya yemin eder.

Tayyar amacına ulaştığı ve kazandığı için keyiflidir, hiç beklemediği bir anda evinin önünde bekleyen Ömer'i görünce deliye döner. Ömer Tayyar'ı göz hapsine almıştır. Tayyar Hüseyin'i arar ve Ömer'i oradan uzaklaştırmasını ister. Ömer'i Tayyar'ın evinin önünden ayırabilecek tek kişi vardır. Hüseyin ondan yardım isteyecek midir?

Roma hazırlıkları yapan Metin, Nilüfer ve Elif'e iki ayrı sürpriz hazırlar. Bu hediyelerin daha sonra ayağına dolanacağından habersizdir. Sami ve Ömer operasyon için Elif'i son kez hazırlarlar. Bütün detaylar konuşulur ertesi gün havaalanında buluşulacaktır. Ömer havaalanına giderken Bahar engeline takılır. Bahar'ın verdiği kartta Sami'nin Elif'e yazdığı mesajı görür. Elif'in ondan uzak durmasının nedenini anlar.

Havaalanında Sami'nin karşısına dikilip hesap sorar. Sami'nin bu kez alttan almaya niyeti yoktur ve Ömer'i operasyondan çıkarır. Ömer Roma'ya gidemeyecektir. Ömer Elif'in kendisi olmadan Roma'ya gitmesine izin verecek midir? Ömer her şeyi göze alıp Roma'ya gidecek midir?


Oyuncu Kadrosu:

Tuba Büyüküstün (Elif Denizer)

30 yaşlarında, Roma'da yaşayan başarılı bir mücevher tasarımcısı. Ahmet ile Zerrin'in biricik kızı. Evin göz bebeği. Doğum gününde babasının ölümüyle hayatı değişir. Zamanla babasının borçlarını ödemek için kara para aklamaya başlar. Cinayeti çözmek için birlikte yola çıktığı Ömer komisere bir süre sonra aşık olur.

Engin Akyürek (Ömer Demir)

30 yaşlarında Van'da organize suçlar şubesinde ödüller alan bir komiserdir. Sibel ile nişanlıdır, evlilik için gün saymaktadır. Ancak Sibel tanıdığı kadın değildir. Elif'in babasıyla aynı arabada ölü bulunur. Ömer cinayeti çözerken nasıl yalanlarla uyutulduğuna inanamaz. Elif'in sevgisine Sibel'in hatırası için başta karşılık vermese de Elif'e karşı o da boş değildir.

Erkan Can (Tayyar Dündar)

50 yaşlarında iş adamıdır. Bir vakıf hastanesi vardır, aynı zamanda uyuşturucu ticareti yapmakta ve kara para aklamaktadır. Denizler'lerin aile dostudur. Kimse Tayyar'ın bu karanlık ve cani tarafını bilmez. Mert ve Fatih (Metin) isminde iki oğlu vardır. Ancak kirli işlerine alet ettiği Fatih'e babası değil amcası olduğunu söylemiştir. Fatih'se Tayyar'ın öz babası olduğunu bilmektedir.

Burak Tamdoğan(Hüseyin Demir)

Ömer'in abisi ve İstanbul Cinayet Büro'da baş komiserdir. Kendilerine ait müstakil bir evleri vardır. İki çocuğu, karısı ve annesiyle o evde yaşamaktadır. Ömer de daha sonra o eve yerleşir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, dizisinde, kara, kesen, nefes, operasyon, para


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahsun'un Dizisinde Nefes Kesen Sahne! Bulut Haber Arşivi 0 19 Mayıs 2012 11:37
Yol kesen teröristlere operasyon ! LeyLa Haber Arşivi 0 06 Ekim 2011 13:51