IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2014, 16:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deniz Yıldızı yeni bölümde heyecan dorukta!




Star Tv'nin hafta içi her gün 19.15'te ekrana gelen dizisi Deniz Yıldızı yeni bölümleri ile çok iddialı. Heyecan dolu sahnelere yer veren dizide neler olacak merak konusu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mustafa Suna’ya önemli bir vaatte bulunuyor.

Banu çaresizlikle İzzet’e gider ve ona her şeyi anlatır. İzzet, Banu’ya ameliyat parasını vereceğini söyler. Aynı zamanda, Banu’ya, Atakan’dan kurtulması için yardım da edecektir.

Suna, Can’la, komiser arkadaşı Korhan’ı araması yüzünden kavga eder. İyice çıkmaza düşen Suna, bebeğine kavuşmak için Mustafa’yı, kendini öldürmekle tehdit eder. Mustafa, Suna’yı intihardan vazgeçirmek için, ona bebeğiyle ilgili bir vaatte bulunur.

Ayşe, Nehir’in Yusuf’la birlikte olduğuna inanmak istemez ve Yusuf’la konuşmaya tamirhaneye gider ve ikili yüzleşir.

Engin ve Kadriye, Gizem’e eziyet etmektedir. Gizem çok perişan ve çaresizdir.



Yusuf, Gizem ve Engin'in nikahı için, üç aydır amcasıyla Kars'ta kalan Ayşe'yi alıp gelir. Ayşe'nin Ankara'ya döneceği, Kazım hariç herkesten gizlenmektedir. Ayşe ve Yusuf aşkı doludizgin devam ederken, Ayşe de artık kiminle yaşayacağına ve kime "anne" diyeceğine karar vermiştir. Acaba Ayşe İkbal'i mi yoksa Kadriye'yi mi seçecektir?

Sarp, yurtdışında yaşamaktadır. Engin ise intihar etmiş, Gizem de Engin iyileşene kadar ona bakmıştır. Bu sırada Engin'den hamile olduğunu öğrenen Gizem, bebeğini babasız büyütmemek için, Engin'i artık sevmese de onunla evlenmeye karar vermiştir. Gizem'i gelin olarak istemeyen Kadriye, Engin, Gecekondu ahalisi, düğün için Gizem'i Bahri evden almaya gider. İkbal ve Kadriye bir araya gelince kıyamet kopar. Acaba neler olacaktır?

Esra yüzünden sakat kalan Melih bunalımda, Banu ise ona destek olmaktadır. Melih'in iyileşme umuduyla yapılan ameliyatları yüzünden varlıkları tükenmiş, Melih ise iyileşememiştir. İkili, büyük bir para sıkıntısı içinde olmasına rağmen hala birbirini çok sevmektedir. Bu sırada haberleri olmadan cezaevinden salınan Atakan ise intikam hırsıyla geri döner, çok zengin ve güçlü bir adam olan amcası İzzet'in himayesine girer. Banu ve Melih'i neler beklemektedir?

Gizem ve Engin nikah salonuna giderken, Gizem bu duruma bebeği için bile olsa katlanamayacağını düşünür ve Engin'e onunla evlenmeyeceğini söyler. Şimdi Engin ne yapacaktır?

Suna artık Celal'e kendi evinde bakmaktadır. Suna, karnında taşıdığı bebeğin Can'dan olduğunu hala Mustafa ve Can'dan gizlemektedir. Nikah salonuna giden Suna'nın hafif sancısı tutar. Acaba Suna ve karnında taşıdığı bebeği iyi midir?
İkbal, nikah takılarını unuttuğu için, eve döner. Bu sırada Ayşe, herkesten gizli, bir karar vermiş, İkbal'in kapısına çalar. İkbal, çalan kapıyı açar ve karşısında Ayşe'yi bulur. Acaba Ayşe İkbal'i şok edecek ne söyleyecektir?



Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bölümde, deniz, dorukta, heyecan, yeni, yıldızı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şefkat Tepe için heyecan dorukta Seth Yerli Diziler 0 12 Ekim 2014 12:53
Deniz Yıldızı. Düş Hayvanlar Alemi 0 10 Şubat 2013 15:12
Beyni Olmayan Deniz Yıldızı Zen Hayvanlar Alemi 0 04 Ocak 2013 19:01
Deniz yıldızı YapraK Resimli Şiirler 0 20 Haziran 2012 13:07