IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2014, 14:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Urfalıyam Ezelden son bölümü ile birinci oldu




Kanal D'de dün akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen Urfalıyam Ezelden herkesi ekrana kilitledi. Reyting sıralamasında birinci sırada gelen Urfalıyam Ezelden güçlü kadrosu ve ilgi çeken konusuyla tüm dikkatleri üzerine topladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ceylan’ın sesi Cemal’i etkiliyor!

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan’ın sesinden etkileniyor ve bütün aile, Ceylan’ın sıra gecelerinde solist olmasına sıcak bakıyor!

Kanal D’nin başrollerini; bülent inal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya’nın paylaştıkları, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan “Urfalıyam Ezelden” adlı dizisi bu akşam 2. ve yeni bölümü ile ekrana geliyor. Bülent Serttaş’ın konuk oyuncu olarak yer alacağı, Zuhal Olcay’ın da bu bölümden itibaren oyuncu kadrosuna “Türlü “ Türkan karakteri ile dahil olacağı dizinin bu bölümünde; Yanık Memed ve Cemal, Ceylan’ın sesinden etkileniyor ve bütün aile, Ceylan’ın sıra gecelerinde solist olmasına sıcak bakıyor.

Yanık Memed ve Cemal, Ceylan’ın sesinden etkilenmiştir. Bütün aile Ceylan’ın sıra gecelerinde solist olmasına sıcak bakar. Ancak Memed, sıra gecesi ekiplerinde 'kadın solist' olamayacağını bilir ve bu durum onun elini kolunu bağlar.

Urfa'dan İstanbul'a gelen Sarhoş İrfan (Bülent Serttaş); acil solist açığını karşılar. Ancak İrfan'ın başlarına öreceği çorap, aileyi zor durumda bırakacaktır. Ceylan ve İnci yaşadıkları evden kavga gürültü ayrılırlar. Sokakta kalmalarını engelleyen İnci'nin teyzesi Türlü Türkan (Zuhal Olcay) olur.

Selva, Cemal’deki değişimin ne olduğunu anlamaya çalışırken, Deli Duran ve Emine, hapishaneden çıkan Recep’i karşılamak üzere İstanbul’a gelir. Çetin, Deli Duran ve Recep'in peşinden ayrılmaz. Cemal, Çetin’i deli düşüncelerinden uzaklaştırmaya çalışır ama başarılı olamaz.

Ceylan hayatını 'şarkı' söyleyerek kazanmak isterken, sahnelerde yaşadığı olaylar onu hayattan bezdirir. Cemal ve Bozoğlu Ailesi’nin sıcaklığı onu derinden etkiler. Çetin, abisi Halil'in kanının yerde kalmasını kendine yediremez. intikam almak peşindeyken karşısında abisi Cemal'i bulur.

Oyuncu Kadrosu:

Cemal-Bülent İnal
Abisi Halil’in vurulup öldürülmesinden sonra babası ve nenesi tarafından, hamile olan yengesi Selva ile evlendirilir. Hamile olan Selva doğurur, oğlanın adını Halil koyarlar. Küçük Halil, amcası Cemal’i babası bilmektedir. Cemal Ailenin bütün yükünü sırtında taşır. Buna rağmen, neşeli, enerjik, ailenin düğün, nişan, sünnet, sıra organizasyonlarında organizasyonu yapan, her şeyi ayar eden bir adamdır. Hayat günün birinde karşısına Ceylan’ı çıkarır. Aşık olur. Elini bile sürmediği karısı Selva ve Ceylan arasında çalkantılı bir hayat yaşar.

Mehmet-Settar Tanrıöğen
Namı diğer Yanık Memed. Büyük oğlu Halil, kaçırdığı kızın akrabaları tarafından öldürülünce, Urfayı terk eder, anasını, dört erkek evladını, hamile gelinini alır ve İstanbul’a göçer. İmç de tuttukları dükkanda götürü usulü "Sıra Geceleri" düzenler, İstanbul’un çilesini çekerler.

Selva-Dolunay Soysert
Selva bir akraba düğünü için geldiği Urfa’da Halil Bozoğlu ile tanışır. Aşık olur. Halil’le gizliden gizliye konuşur, evlenme planları yaparlar. Bozoğlu ailesi onu istediğinde babası Duran ağa vermez, Halil’e kaçar. Düğün gecesinde kardeşi kocasını vurur. Selva hayatta bir başına kalır o an. Kayınpederi kan davası büyümesin diye onu da alır yanlarına, İstanbul’a göçerler.

Ceylan-Öykü Gürman
Küçük yaşta Trafik kazasında bütün ailesini kaybeder. Babası namlı bir Müzisyendir. İTÜ Devlet Konservatuvarında ses eğitimini alır. Mezun olduktan sonra bir çok yerde çalışır ama bir türlü dikiş tutturamaz. Cemal’le karşılaştığında hayatı değişir, Cemal o güne kadar tanıdığı hiçbir erkeğe benzemez. Güvenir Cemal’e. Aşık olur. Bozoğlu ailesi hiç sahip olmadığı aile sıcaklığındadır, kalbinin evetleri ile aklının hayırları arasında sıkışıp kalır.

Nene-Meral Çetinkaya
Kocasını kalp krizinden kaybettikten sonra, küçük oğlu Memed’in ailesinin yanına taşınır. Memed’in karısı illet bir hastalığa tutulmuş, ölmüştür. Memed’in beş oğluna bakar. Onları kendi elleriyle yetiştirir. Ailenin temel direğidir. Nene ne derse o olur.

Duran Ağa-Menderes Samancılar
Duran ağa Adananın zengin toprak ağalarından, babasından atasından değil de seksenlerin sonunda çeşitli katakullilerle büyük bir servet sahibi olur. Daha fazlasını istemesine rağmen, Bir oğlu bir de kızı olur. Her doktora gider ama başka çocuk sahibi olamaz. Biricik kızını isterler, vermez. Bozoğlu ailesinin büyük oğlu kızını kaçırır. Oğlunu gönderir ve namusunu temizletir. Oğlu hapishaneden çıktığında ona anlı şanı bir düğün yapma hayallerindeyken, hayat onu İstanbul’un bin bir derdinin içine atar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
birinci, bölümü, ezelden, ile, oldu, son, urfalıyam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ezelden Ebede Tek Sevdiğimsin Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Şubat 2012 13:01
Dördüncü Kez Birinci Oldu basketci Haber Arşivi 0 29 Kasım 2010 09:20