IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2014, 13:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılanların Öcü yeni bölüm yayınlanmayacak!




Show Tv'nin sevilen dizisi Yılanların Öcü Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Bu hafta 11. bölüm ile yayınlanması beklenen Yılanların Öcü neden yok? Yayın akışında görünmeyen dizinin yeni bölümü ne zaman herkes bunu merak ediyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Başrollerinde Cemal Toktaş, Hande Soral, Nail Kırmızıgül'ün bulunduğu, ilgiyle izlenen dizi 'Yılanların Öcü' bu hafta ekranlarda olmayacak. Nedeni ise dizinin yayınlandığı saatte Türkiye maçının olacak olması. Dizi ekranlara 1 hafta ara verecek.

2016 Avrupa Şampiyonası finalleri için mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın Brezilya ile yapacağı hazırlık maçı Show TV'den 12 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:30'da naklen yayınlanacak.

'Yılanların Öcü' dizisi ise 1 haftalık aradan sonra yeni bölümüyle 19 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'da Show TV ekranlarında olacak.


Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi,bu akşam saat 20.00’de onuncu bölümüyle Show TV’de izleyicileriyle buluştu.

“Yılanların Öcü”nün onuncu bölümünde neler olmuştu; Şerife, Kamuran’ın Fatma’ya olan ilgisinin iyiden iyiye farkına varmıştır. Bunun hesabını Kamuran’dan sormaya kalksa da başına yeni işler açılır. Üstüne üstlük Kamuran, onu Nesrin’in hizmetinden alıp Fatma’yı bu işle görevlendirince Şerife, Fatma’dan kurtulmak için plan kurmaya başlar. Bayram’ın ve Fatma’nın arasındakileri öğrenen Haceli, Bayram ile yüzleşir. Bayram, Fatma ile birbirlerini sevdiklerini söylese de, Haceli’nin Fatma’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Bir yandan da hem Bayram hem de Fatma, ailelerinin içine düştüğü büyük sıkıntı nedeniyle içinden çıkılmaz durumlara sürüklenmiştir. Kamuran ise, bir saplantı haline getirmeye başladığı Fatma’yı bir türlü aklından çıkaramamaktadır. İçine bu durumla ilgili şüphe düşen karısı Nesrin, nasıl bir tepki verecektir?

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bölüm, yayınlanmayacak, yeni, yılanların, öcü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılanların Öcü yeni bölümde Fatma'dan beklenmedik cevap Seth Yerli Diziler 0 25 Ekim 2014 16:34
Yılanların Öcü yeni bölümüyle ekranların fenomeni olacak Seth Yerli Diziler 0 24 Eylül 2014 20:09