IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2014, 13:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ulan İstanbul son bölümünde kafa karıştıran olay




Ulan İstanbul dizisi pazartesi akşamı 21. son bölüm ile ekrana geldi. Dizide Karlos hayatını kaybediyor ve Nevizadeler tarafından toprağa veriliyor. Ancak Karlos gerçekten öldü mü? Diye merak içinde olan seyirciler bir haftadır kafaları karıştıran soruların yanıtlarını son bölümünde buldular...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Uğur Polat, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin rol aldığı ‘Ulan İstanbul’un pazartesi günü son bölümü yayınlandı. Geçen bölümde vurulan ve Yaren’in kollarına yığılan ‘Karlos’un cenazesinde göz yaşları sel oldu. Peki bu ölüm, para için kılıktan kılığa girerek senar-yolar düzenleyen ekibin yeni bir gösterisi miydi? Dizide neler oldu? Karlos aslında vurulmadı mı? İşte o ayrıntılar....

Malatyalı'nın adamı, doğrulttuğu silahını ateşliyor ve Karlos göğsünden vuruluyor! Sevdiği kadın için gerekirse ölmeyi seçen Karlos'a ne oldu?

Çetenin yeni hedefi dolandırıcı Rıfat Hoyrat, Ceyhun'un gelişiyle planını gerçekleştiremez ancak, belindeki silahın hesabını komisere vermek zorunda kalır. Önce belgesel, ardından Esra krizini başarıyla atlatan çete, hedeflerindeki yeni kişi olan, dolandırıcı Rıfat Kulunç ile ilgili çalışmalarına başlar.

Rıfat Kulunç, yaşanan felaketlerden sonra yardım kuruluşu kurup para toplayan, arından da ortadan kaybolan bir dolandırıcıdır. Kandemir, kızının kime baba dediğini öğrenmek için operasyonda yer almaz. Hoyrat ise yarım kalan işini tamamlamak için Karlos’un peşindedir. Dolandırıcı Rıfat’ın topladığı parayı aklamak için film projesine girmesini fırsat bilen çete, uydurma bir film çekimi organize eder.

Mahallede ise Ceyhun, Şehriban’ın bütün karşı çıkmasına rağmen kendi evini gizlice tutar. Derya ile bunu paylaşan genç komiser, Ferdi ve Şehriban’ın ani baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Hayati, Cemile’den uzak durmak için Nevizadeler’e kaçar. Maşuka, Kandemir aşkıyla, Cemile de kocasını merak ettiği için Nevizade konağına gidince ortalık fena karışır. Sabırla takibine devam eden Hoyrat, sonunda aradığı fırsatı elde eder ve Karlos’u yalnız yakalar.


milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bölümünde, kafa, karıştıran, olay, son, ulan, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kafa karıştıran hamle! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Nisan 2014 19:04
Kafa karıştıran Galaxy S4! Zen Samsung 0 12 Haziran 2013 14:53
Kafa karıştıran 2 açıklama! DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 03 Mayıs 2012 23:29
PKK'dan kafa karıştıran açıklama Hayal Haber Arşivi 0 05 Mayıs 2010 12:57