IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2015, 12:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ulan İstanbul 29. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?




Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ulan İstanbul 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Geçtiğimiz hafta 28. bölüm ile ekrana gelen Ulan İstanbul dizi bu hafta yayınlanmayacak mı? Dizi severler merak içinde beklerken 5 Ocak 2015 Pazartesi (yarın akşam) yayınlanacak yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Ulan İstanbul 29.Bölüm fragman ve özeti henüz yayınlanmadı. Dizi hakkında Kanal yetkililerinden ve dizi yapımcılarından da açıklama gelmeyince seyirciyi büyük merak sardı. Sosyal medyada şu sıralar çok konuşulan dizi hakkında acaba Ulan İstanbul yayından mı kalktı? Ulan İstanbul birdaha yayınlanmayacak mı? Yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? gibi sorular yer aldı.

Ulan İstanbul 28. Bölüm Özeti

Derya’yı başka bir erkekle öpüşürken gören Şehriban, ne Maşuka’ya ne de Ceyhun’a bir şey diyemez. Şehriban, Fatma’yla konuşup çareyi Derya’yla yüzleşmekte bulur. Kaptan, sonunda özgürlüğüne kavuşur. Bir an evvel Bodrum’a dönmek isteyen Kaptan, Çin Lokantasındaki kutlama yemeğinden sonra İstanbul’dan ayrılır. Gecikmeli de olsa kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlayan ekip, yılbaşından hemen sonra mahalleden ayrılma kararı alır.

Derya ile konuşmayı başaramayan Şehriban, genç kızı takip etmeye başlar. Bu sefer de yanlış hedefe kitlenir. Bütün mahalle, Alınteri Sokak’ta yapılan yılbaşı kutlamasına katılır. Partide, Karlos’un Yaren’e büyük bir sürprizi vardır.

Mahalleliyle birlikte eğlenen çete aslında herkesle vedalaşmaktadır. Ekipten ilk ayrılan Derya olur. Genç kız partiden hemen sonra Bodrum’a gitmek için otobüse biner. Çetenin geri kalanı ise mahalleden ayrılmak üzere iken hayatlarının en büyük şokunu yaşarlar.

‘Ulan İstanbul’ tıpkı bir müzikal film gibi

Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında bu hafta sevilen dizi ‘Ulan İstanbul’un başrollerinde oynayan Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil’le yapılan röportajlar ekrana geldi.

Video paylaşım sitesi Youtube’da 40 milyon defa izlenen ‘Yanarım’ın klibinin de ele alındığı programda konuşan Şebnem Bozoklu “Kendimi bir müzikal filmde oynuyor gibi hissediyorum. 25 bölümde 10 kadar şarkı yaptık. Bu şarkıları önce stüdyoda söylüyoruz, çalışıyoruz sonra sete geliyoruz onların kliplerini çekiyoruz. dizinin çekimleri bir müzikal havasında geçiyor. Müzik ‘Ulan İstanbul’ için çok önemli bir dinamik” dedi.

Dizinin renkli karakterlerinden ‘Karlos’u canlandıran Köstendil ise, “Bizim ekipte ‘1 ton ruh hastası’ var. Her an kimin ne yapacağı belli olmuyor” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
29, bölüm, fragmanı, neden, ulan, yayınlanmadı, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ulan İstanbul son bölüm ekrana kilitledi Seth Yerli Diziler 0 03 Aralık 2014 14:03
Fatih Harbiye yeni bölüm neden yayınlanmadı? Seth Yerli Diziler 0 17 Kasım 2014 14:17
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm neden yayınlanmadı? Seth Yerli Diziler 0 07 Kasım 2014 13:53
Aramızda Kalsın yeni bölüm neden yayınlanmadı? Seth Yerli Diziler 0 07 Kasım 2014 13:49
Ulan İstanbul 11.Bölüm Fragmanı Seth Yerli Diziler 0 01 Eylül 2014 01:22