IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2015, 20:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Filinta dizisi 4. Bölümde sürpriz oyuncu!




TRT 1 ekranının yeni dizisi Filinta bu akşam yine çok heyecanlı bir bölüm ile ekrana gelmeye hazır. Filinta Mustafa'nın başı belada. Peki Mustafa çıkmazdan nasıl kurtulacak. Dizinin bu haftaki sürpriz konuğu ise Kaan Urgancıoğlu. İşte Filinta 4. Bölümden son detaylar..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Filinta İstanbul'un altındaki tünellerin sırrını çözebilecek mi?

TRT’nin büyük ses getiren, fenomenlerini yaratan dizisi ‘Filinta’da bu hafta yine soluk soluğa bir bölüm daha geliyor.Dizinin 13 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 4.bölümünde, Filinta Mustafa, Şehr’i İstanbul’a gelen azılı Otto (Kaan Urgancıoğlu) adlı bir suikastçinin ve İstanbul’un sırlarının peşine düşüyor.

İstanbul sırlarla doludur ve bu sırları koruyanlarla...

Mustafa (Onur Tuna) ve Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) çalınan Kutsal Emanet Kur’an’ı bulup Osmanlı Devleti’ne tertip edilen büyük bir komployu önlemişlerdir. Bu arada Boris ise bu olaydan yararlanıp kendi adamı Esat Paşa’yı (Yosi Mizrahi) Dahiliye Nazırı yapmaya muvaffak olmuştur. İstanbul’a ‘Otto’ denilen bir adam gelir. Elinde İstanbul’un gizli yeraltı tünellerini gösteren bir harita vardır. Bu haritanın eksik parçalarını bulmaya çalışmaktadır. Otto aslında dünyanın en gaddar suikastçilerinden biridir. Yeraltı tünellerini kullanarak Padişaha suikast yapmak istemektedir. Gıyaseddin ve Mustafa, bulunduğu her yerde patlayıcı kullanarak arkasında şahit bırakmayan Otto’nun peşine düşerler. Otto’nun peşinde bir tek Filinta yok! İstanbul’a özel görevle gelen bu suikastçinin peşinde bir tek Filinta Mustafa olmayacaktır. Padişah’a düzenlenecek suikasti haber alan Boris Zaharyas (Serhat Tutumluer), İstanbul’daki tek gücün ve yaratacağı karmaşanın başkası tarafından gerçekleşmemesi adına, kendisi için çalışan Sansar Cemil (Hakan Yufkacıgil) ve özel işlerinde kullandığı Azize’yi de (Naz Elmas) Otto’nun peşine salacaktır. Ama bu takip kısa süreli olacaktır!Boris Zaharyas’ı bu takibinden vazgeçiren ne olacak?Filinta Mustafa ve Kadı Gıyasettin bu suikastçiyi durdurup Padişahın hayatını kurtarabilecekler midir?Osmanlı Devleti’ne karşı oynanan bu hain oyunu bozabilecekler midir? Acaba Filinta, İstanbul’un yer altı tünellerinin haritasının ve sırlarının peşine düşen ve onu yerle bir etmeyi planlayan suikastçi Otto’yu yakalayabilecek midir?

Tüm bu soruların cevabı Filinta’nın 4. Bölümünde!

GADDAR SUİKASTÇİ ‘OTTO PETROVIC’ : Kaan Urgancıoğlu ES Film ve Maya Film ortaklığında, Altuğ Küçük’ün kaleme aldığı, Kudret Sabancı tarafından bir sinema şöleni tadında çekilen dizi ‘Filinta’da, her bölüm yer alan bir konuk oyuncunun bu haftaki ismi, ekranların sevilen, yakışıklı ve yetenekli oyuncusu Kaan Urgancıoğlu olacak. Kıvrak bir zekaya sahip, İstanbul’da ard arda patlamalar yaratarak, arkasında delil bırakmayan ve Padişah’a suikast düzenlemeyi hedefleyen gaddar bir suikastçi Otto rolüyle izleyeceğimiz Kaan Urgancıoğlu, uzun süre konuşulacak müthiş bir oyunculuğa imza atıyor. Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Reshad Strik , Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan ‘Filinta’ dizisinde, seyirciyi bu hafta da yine koltuğa bağlayacak aksiyonda ve heyecanda bir bölüm bekliyor…

Filinta her Salı 20.00’de TRT 1’de…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4, bölümde, dizisi, filinta, oyuncu, sürpriz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kara Para Aşk yeni bölümde sürpriz oyuncu! Seth Yerli Diziler 0 03 Aralık 2014 14:08
Reaksiyon dizisi yeni bölümde iki ayrılık daha! Seth Yerli Diziler 0 17 Kasım 2014 14:18
Reaksiyon dizisi yeni bölümde nefesler tutulacak! Seth Yerli Diziler 0 07 Kasım 2014 13:49
Kaçak dizisi yeni bölümde aşk doğuyor! Seth Yerli Diziler 0 25 Ekim 2014 16:36
Kaçak dizisi yeni bölümde beklenmedik son! Seth Yerli Diziler 0 20 Ekim 2014 14:03