IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2015, 03:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beni Affet yeni bölümde büyük değişiklik!




Hafta içi her gün 16.30'da ekrana gelen Beni Affet herkesi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Beni Affet'te yeni bir sayfa açılıyor. İşte yeni bölümden tüm ayrıntılar..



Geçirdiği kötü günlerden sonra kendini toparlamaya çalışan Feride, bebeği için endişelidir. Cüneyt karısı ve doğacak çocuğunun sağlığı için elinden geleni yaparken, karı koca ilk kez bebeklerinin kalp atışını duymanın heyecanını yaşarlar. Bahar ve Kemal, Cüneyt ve Feride’yi ziyarete gelir. Birlikte hoşça vakit geçiren aile üyelerinin birbirlerine verecek haberleri vardır.

Bahar ve Kemal, kendilerine huzur vermeyen İnci ve Cesur’dan kurtulmak için hayatlarında büyük bir değişiklik yapmayı planlarlar. Gözünü Kemal’i elde etme hırsı bürüyen İnci ise bu plandan haberdar olur. İnci, Kemal’e ulaşma yolunda engel olarak gördüğü Bahar’dan kurtulmakta kararlıdır.


Oyuncu Kadrosu:

Gaye Turgut-Bahar Kayacan Kozan

Klasik tabirle 'fakir ama gururlu' kızımız. Hem çalışıyor, hem hukuk okuyor. Hem de ailesini ayakta tutmaya çalışıyor. Mehmet Kemal'i canından çok sevmesine rağmen, kişiliğinden ve gururundan milim taviz vermiyor. Onun için dürüstlük ve kişiliği her şeyden önemli. Osman'ın diş geçiremediği tek karakter Bahar. Nitekim ilerde çocuğunu da tek başına büyütecek.

Murat Danac-Cüneyt Kozan

Ailenin büyük oğlu. Babasına ve kurallarına ses çıkaramamış bu güne kadar. Geçmişte yaşadığı bir gönül hikayesinden dolayı kalbi kırık ve kadınlara mesafeli. Feride'nin masumiyetine vuruluyor en çok. Ve burada da babası çıkıyor karşısına. İlk defa babasına isyan ediyor Cüneyt.

Mert Altınışık-Mehmet Kemal Kozan

Ailenin en küçük ve en başına buyruk ferdi. Babasının kurallarını asla takmamış bu güne kadar. Ona bu ayrıcalığı biraz da abisi Cüneyt sağlamış. Kardeşi özgür olsun diye o kendini şirkete hapsetmiş aslında. Çocukluk arkadaşı Handan ile sözlü Kemal. Ama hayat karşısına Bahar'ı çıkarıyor. Ve o günden sonra her mevsim bahar oluyor Kemal için… Kemal söylediği küçük yalanların başına ne büyük dertler açacağını anladığında ise, mevsim çoktan sonbahar a dönüyor.

Şeyma Korkmaz-Feride Keskin / Melek Güner

Bir su damlası kadar güzel ve saf. Bir çiçek kadar narin ve kırılgan. Zühre'nin uzak akrabasından kalan bir aile yadigarı. Cüneyt onun bu saflığını seviyor. Ama Eylül bu evrene girince önce Feride'yi zehirliyor. Ve onu Cüneytten uzaklaştırıyor. Geçen zamanla Feride hem hayata direnmeyi öğreniyor, hem de aşkına sahip çıkmayı. En büyük rakibesi Eylül… Ama onların arasında başka bir bağ daha var. Hem de uzuun yıllar öncesine dayanan bir bağ.

milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
affet, beni, bÜyÜk, bölümde, değişiklik, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beni Böyle Sev yeni bölümde büyük kaza! Seth Yerli Diziler 0 03 Aralık 2014 14:05
Beni Affet yeni bölüm ile ekrana kilitliyor! Seth Yerli Diziler 0 26 Kasım 2014 13:48
Beni Affet yeni bölümde kiralık katil şoku Seth Yerli Diziler 0 17 Kasım 2014 14:17
Beni Affet yeni bölümde nefesler tutulacak! Seth Yerli Diziler 0 12 Kasım 2014 13:08
Beni Affet yeni bölümleriyle nefes kesiyor Seth Yerli Diziler 0 25 Eylül 2014 14:02