IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2015, 04:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Medcezir 59. yeni bölümünde sürpriz evlilik teklifi!




Star Tv ekranlarının severek izlenen dizi Medcezir'de bu hafta Mira'ya evlilik sürprizi var. Medcezir 59. Bölüm fragmanı yayınlanmasıyla izleyicilerin tüm dikkatlerini üzerine çekti. Dizide bu hafta neler olacak? Yaman'ın evlilik teklifine Mira'a nasıl karşılık verecek? Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
TV ekranlarında geçtiğimiz hafta adından en çok söz ettiren dizisi Medcezir yeni dönemde de adından çokça söz ettireceğe benziyor. Merakla beklenen Medcezir 59. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin paylaştığı dizi bu hafta da yine dopdolu.

Ekranların fenomen dizisi Medcezir'de heyecan fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. Medcezir her hafta birbirinden güzel bölümleriyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Birbirinden romantik sahnelerin yaşandığı Medcezir 59. Bölüm Fragmanı yayımlandı. Yayımlanan fragmana bakılırsa yeni bölümde nefessiz izleyeceğiniz bir heyecan tufanı var.
Medcezir 59. Bölüm Özeti
Yaman’ın Mira’ya evlenme teklifiyle birlikte hayaller gerçeğe bir adım daha yaklaşır. Tüm engelleri aşacaklarına inansalar da Mira’nın ailesinin tepkisi içten içe ikisini de endişelendirmektedir. Selim, Deniz’le yaşadığı tartışmanın gerilimini henüz üzerinden atamamışken Ankara’dan gelen üzücü bir haberle sarsılır. Yaman mutlu haberi onunla paylaşamadan hep birlikte Ankara’ya doğru yola çıkarlar. Onların yokluğunda Selim’in gerginliğinin sebebini öğrenen Sedef de üzülerek bir karar verir.

İnanç Pars’ın ilgisi karşısında, Mira kendisini geri çektikçe yörüngesine daha çok girer. Yakışıklı oyuncunun her hamlesi, Yaman cephesinde daha büyük yankı uyandırırken bir tesadüf de Ankara’da Yaman’ın kapısını çalar. Asım'ın boşanmaya kararlı olduğunu fark eden Sude büyük bir kumara oturur. Bu oyunun sonunda her şeyini kaybetme ihtimaline rağmen geri adım atmaz. Zor zamanında bir ümitle Kenan’ın kapısını çaldığında karşılaşacağı sürpriz Sude’yi yine eski sert, acımasız günlerine döndürecektir.

Mira kimseden çekinmeden Yaman’la verdikleri kararı ilan eder. Herkesi sevindiren haber bir tek Orkun’un hoşuna gitmez. Daha önce Mira’ya evlenme teklif edip reddedilen Orkun bu evliliğe kolayca razı olmayacağının sinyallerini verir. Yaman ve Mira cesaretlerini toplayıp bir an önce Faruk’la konuşmaya karar verirler. Yaman bu zor konuşmayı yaparken, İnanç Pars, Mira’dan umudunu kesmediğini bir kez daha gösterir. Başından beri sakinliğini korumaya çalışan Yaman, bu durum karşısında sessiz kalamayacaktır.

Yayın Günü: 6 Şubat Cuma
Yayın Saati: 20.30

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
59, bölümünde, evlilik, medcezir, sürpriz, teklifi, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kiraz Mevsimi yeni bölümünde sürpriz evlilik! Seth Yerli Diziler 0 23 Aralık 2014 13:20
Kaçak Gelinler yeni bölümünde bomba sürpriz! Seth Yerli Diziler 0 12 Kasım 2014 13:04
Medcezir yeni bölümünde Mira, Yaman'ı aldatıyor Seth Yerli Diziler 0 09 Ekim 2014 11:31
Sahanın Ortasında Sürpriz Evlilik Teklifi MasteR06 Spor Haberleri 0 09 Aralık 2013 00:24