IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2015, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Medcezir 61. bölüm fragmanı yayınlandı




20 Şubat Cuma günü içi yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Medcezir yine gündeme bomba gibi düştü. Heyecan, aşk ve aksiyon dolu sahneleriyle merakla beklenen Medcezir 61. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne ise bir silah sesi duyuluyor. İşte Medcezir yeni bölüm fragmanı ve detayları...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Medcezir dizisi geçen bölümde kahramanlarımız 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle aşk ve sürpriz dolu bir hafta geçirmişti. Yaman ile Mert; Mira ve Eylül’ün hazırladığı define avını çözmeye çalışmıştı. Ancak sakin günler kısa sürdü. 61. bölüm bir kez daha silahların konuşacağı bir bölüm olacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Mira ve Yaman yaşanan olaylara karşı nasıl bir tepki gösterecek? Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Başrollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Hazar Ergüçlü , Taner Ölmez , Barış Falay ve katılan Ertuğrul gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir 61. bölümde Mira, Sude ile Kenan’ın yaşadığı ilişkiyi öğreniyor. Olayın ortaya çıkmasının ardından Kenan ile Sude buluşuyor. Ancak ikili kavga etmeye başlıyor ve Kenan, Sude’ye tokat atıyor. Bunun üzerine olay daha da büyüyor ve Kenan, Sude’yi boğmaya başlıyor. Tam bu sırada bir silah sesi duyuluyor...

Orkun yeni planlar peşinde!

Sevgililer günü yaklaşırken Yaman ve Mert kendilerini heyecanlı bir hazine avının içinde bulurlar. Her etabı ince ince düşünülmüş bu oyun, Mira ve Yaman’ın tatlı bir iddia içine girmesine neden olur.

Sedef’in ani bir kararla seyahate çıkması, evde büyük bir boşluk yaratır. Yaşanan son tartışmadan sonra Deniz’le olan ilişkisine bir son vermeye karar veren Selim, Deniz’i karşısında çaresiz bir şekilde gördüğünde bu kararı kolayca uygulayamayacağını anlar.

Yaman ve Mert, Miray ile Eylül'ün şifrelerinin izini sürerken, Sedef’ten ve Beren’den stratejik destek alırlar. günler geçtikçe küçük oyun büyük bir maceraya dönüşür.

Hale, Sude tarafından köşeye sıkıştırılmasının üzerine, Kenan’dan da darbe alınca, eski yaraları kanamaya başlar... Çok hırslanan Hale, İkisinden de intikam alabilmek için düşmanıyla ortak olur ve Orkun’un kapısını çalar... Mira’nın Yaman'la evleneceğinin düşüncesinden bile rahatsız olan Orkun'un eline yeni bir fırsat geçecektir.

Büyük gün geldiğinde Yaman ve Mert bütün şifreleri çözmüş olarak yanlarında sevgilileriyle birlikte büyük hazineye doğru mutlulukla yola çıkarlar... Bu sevgililer günü dördü için de unutulmaz olacaktır.

milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
61, bölüm, fragmanı, medcezir, yayınlandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Medcezir 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? AngeL Yerli Diziler 0 03 Şubat 2015 23:14
Güzel Köylü 33. bölüm fragmanı yayınlandı AngeL Yerli Diziler 0 02 Şubat 2015 14:03
Beni Böyle Sev 85. bölüm fragmanı yayınlandı! AngeL Yerli Diziler 0 26 Ocak 2015 17:50
Paramparça 9. Bölüm fragmanı yayınlandı! AngeL Yerli Diziler 0 21 Ocak 2015 02:56
Medcezir 57. bölüm fragmanı izleyicileri şaşırttı AngeL Yerli Diziler 0 20 Ocak 2015 03:32