IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2015, 13:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çilek Kokusu 8. yeni bölüm 2. fragmanında şoke eden sahne




Çarşamba akşamlarının eğlenceli dizisi Çilek Kokusu 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çilek Kokusu yeni bölüm sahnelerinin ekrana geldiği fragman izleyicilerini şaşırttı. İşte, Burak'ın kıskançlık krizlerinin damga vuracağı Çilek Kokusu yeni bölümünde yaşanacaklar ve fragman bilgileri...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başladığı günden itibaren ilgi odağı haline gelen Çilek Kokusu izlenme rekorları kırıyor. Yapımını Gold Film‘in, senaristliğini Aslı Zengin yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’nın yaptığı, kadrosunda Demet Özdemir,Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Mine Tugay, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan’ın yer aldığı “Çilek Kokusu” ekrana gelen son bölümüyle 3 grupta da birinci oldu. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise izleyiciyle buluştu. Çilek Kokusu 8. yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz var. İşte o detaylar...

Çilek Kokusu 8. bölüm fragmanı Burak'ın odak noktası olduğu sahneleriyle ekrana geldi. Özellikle gençlerin büyük bir merakla beklediği dizinin yeni bölümünde daha önce Burak'ı Aslı konusunda uyaran Volkan, Aslı ile yakınlaşıyor. Çilek Kokusu yeni bölümünde Volkan ve Aslı yakınlaşmasına tanık olan Burak, adeta aşk acısı yaşıyor. Çağla ise Burak'ın bu tavırlarına daha fazla dayanamıyor. Demet Özdemir ve Yusuf Çim gibi genç isimlerin kadrosunda yer aldığı Çilek Kokusu'nun 8. bölümü 12 Ağustos'ta Fox ekranlarında olacak.

ÇİLEK KOKUSU 8. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı’nın kafası karışıyor!

Burak’ın hislerini açıklaması Aslı’nın kafasını karıştırırken, onu kendi hislerini kontrol etmeye zorlar. Aslı Burak’tan uzak durmaya çalışsa da olaylar onları bir araya getirmeye devem ediyordur. Aslı dirense de Volkan’ın ricasını kıramaz ve Eda’nın doğum gününe katılmaya verir. Eda bu sefer de doğum gününde abisi Volkan’la Aslı’yı barıştırma planları yapmıştır. Bu arada Çağla’nın oyunu bütün dengeleri alt üst eder. Eda’ya hazırlanan doğum günü, herkes için sürprizlerle dolu olacaktır.

Yayın Günü: 12 Ağustos Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

Çarşamba akşamının birincisi!

Çilek Kokusu tüm kişilerde yüzde 6,32 reyting, yüzde 24,1 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 4,06 reyting ve yüzde 17,38 izlenme payı ile Çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi reklamverenin en çok önem verdiği kategori olan 20+ABC1’de; yüzde 4,3 reyting ve yüzde 16,75 izlenme payı ile de birinci sıraya oturdu.

ÇİLEK KOKUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkıyor.

Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı’yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı’nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır. Volkan, Burak’ın Aslı’ya olan tavırlarından rahatsız olur ve onu uyarır. Burak’ın Aslı’ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, 8, bölüm, cilek, eden, fragmanında, kokusu, sahne, yeni, şoke


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Yeniden 5. Bölüm fragmanında dikkat çeken sahne AngeL Yerli Diziler 0 09 Mart 2015 19:48
Karadayı 100. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne AngeL Yerli Diziler 0 01 Mart 2015 22:28
Karadayı 98. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne AngeL Yerli Diziler 0 15 Şubat 2015 15:42
Kocamın Ailesi 31. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne AngeL Yerli Diziler 0 02 Şubat 2015 14:02
Medcezir 58.bölüm yeni fragmanında büyük şok! AngeL Yerli Diziler 0 28 Ocak 2015 17:17