IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2016, 11:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşkıya Dünya yine zirvede!




Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmıyor. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. son bölüm ile izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünde şok gelişmeler yaşandı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri reyting listelerini alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta da geleneği bozmadı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman’ın yer aldığı dizi büyük ilgiyle izleniyor.

19 Ocak tarihinde, Total'de Atv'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 3. sırada ise Fox TV'de yayınlanan "Aşk Yeniden" dizisi yer aldı. AB'de yine "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 1. olurken , 2.'lik 'Aşk Yeniden'in ve 3.'lük 'O Ses Türkiye'nin oldu.

Salı günlerinin reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümde heyecan doruktaydı. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. son bölümde neler yaşandı? Başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ve detaylar haberimizde..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Küçük yaşta yeraltı dünyasına giren ve bu yolda tepeye doğru tırmanışa geçen Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hayatını etkileyici bir şekilde gözler önüne seren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümünde, Meryem elinde Nazlı'nın bebeğiyle kalakalır. Hızır ise bunca belanın arasında oğlunun kokusuyla bir nebze ferahlar fakat hemen arkasından aldığı haberle tekrar yıkılır. Doğum sırasında bir sıkıntı olmuştur.

Meryem'in dayanacak gücü kalmamıştır. Bu son olayla birlikte göğüslemek zorunda kaldığı problemler onu tükenme noktasına getirir. Ardı sıra alınan kötü haberler ise tüm aileyi yıpratır.

Alparslan ve Özlem'in görüştüğünü öğrenen Ünal Kaplan kızını Amerika'ya göndermeye karar verir fakat Özlem bir gece daha İstanbul'da kalmanın yolunu bulur. Alparslan'la vedalaşmak ve onu daima bekleyeceğini söylemek için... Kibrinden gözleri kör olan Ünal Kaplan ise Sibiryalı Kartal'ın neler yapacağını görememiştir. Bu durum herkesi derinden etkileyecek bir felakete sebep olur...

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dünya, eşkıya, yine, zirvede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ronaldo yine zirvede! Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 27 Aralık 2014 14:44
Zirvede yine iPhone var! Deep Apple 0 20 Mart 2012 18:13